PaulinKAT Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 (edytowane) Nick podczas gry: PaulinKAT IP/SteamID: STEAM_0:0:54623209 Typ serwera: Only DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: 28.11.2024, 22:00 Wyjaśnienie: Grałam sobie na dd2 i dostałam wargoda od Makss'a natomiast podczas klikania "skan" ładowało do około 60% i znikało i tak za każdym razem mimo, że pobierałam każdą możliwą wersje i wklejałam napisy czerwone w cmd zgodnie z instrukcją. Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: PaulinKAT ||| SteamID: STEAM_0:0:54623209 ||| Przez admina: Torcik ||| Powod: Blad wargoda odwolac sie na forum ||| Czas nadania bana: 28.11.2024 - 21:59:52 ||| Dlugosc bana: Permanentnie SoBiEcIn. - megawrzuta.pl/sw3udntc cały pov z siedzenia na spect Edytowane 29 Listopada 2024 przez PaulinKAT SoBiEcIn., 29 Listopada 2024 Prosilbym abys wrzucila swojego pova 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop SoBiEcIn. Opublikowano 29 Listopada 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Ze wzgledu na to ze pov jest w tym przypadku bezuzyteczny prosze abys sprobowala zmienic wersje na steam legacy i wylaczyla antywirusa. Mysle ze 24h powinny ci wystarczec zeby to zrobic . Pamietaj zeby robic skan z wersji na Win 7 nawet jezeli twoj system operacyjny jest inny . Edit. Widze ze podzialalo . Wargod wyszedl niebieski wiec wracaj do gry . Pamietaj ze admin moze Cie sprawdzic w dowolnym momencie na wybrany sposob. Ub 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop SoBiEcIn. Opublikowano 29 Listopada 2024 Urlop Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi