szalonymelon Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nick podczas gry: Szalony melon IP/SteamID: STEAM_0:0:36758300 Typ serwera: Bf2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: brak danych Data, godzina otrzymania bana: 06.12.2024 - 11:46:35 Wyjaśnienie: w jaki sposób mam dowieść swoją niewinność aby nieomylny ub team był przekonany o mojej niewinności pov z mojej perspektywy było za mało może pobierzcie demko z awp indi jak miałem 106 fragow na koniec mapy lub z innych map gdzie jest więcej ludzi i ocenić grę bo na małych mapach jest granie na spawny i słuch na moim povie tupali jak slonie i było normalne strzelanie 250fps 144hz monitor. Wykarzcie się na bardziej objętościowych demkach a nie parę akcji w kilka minut tak jak to robili na ac ibl za starych czasów Edit nie mam obecnie dostęp do pc będę miał dopiero w poniedziałek Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Szalony melon ||| IP: 90.176.179.219 ||| SteamID: STEAM_0:0:36758300 ||| Przez admina: Vac Banned ||| Powod: Daj POV na forum ||| Czas nadania bana: 06.12.2024 - 11:46:35 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][KLASYK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10]@FragArena.pl (fy_snow) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 6 Grudnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Rozpisalismy ci demko , przeskakuje ci celownik , strzelasz pestki obok modelu a trafiasz . Czasowki ci podalismy w twoim wczesniejszym odwolaniu a ty nawet nie rozpisales tego demka tylko tlumaczysz sie monitorem i innymi mapami na ktorych grales majac iles tam fragow. Ja tego nie kupuje ale ze wzgledu na to ze to twoje drugie odwolanie zostawiam decyzje Własciciel. Niech obejrzy demko , nasze czasowki i zadecyduje Edit. Podejrzewam ze masz oxWare cheat poniewaz tez celujesz nie gdzie jest terazniejszy model tylko chwile przed + przeskoki celownika Chodzi mi o cos takiego jak na tym filmiku , twoj celownik sie identycznie zachowuje. Tyle ode mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 6 Grudnia 2024 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 To co my mamy sobie wybierać mapy do oglądania, a może Ty nam wybierzesz, które mamy oglądać? Ja swoje stanowisko podtrzymuje. Dla mnie to nie jest przypadek, że strzelasz obok modelu i trafiasz. Nikt nie pisze o aimie prędzej jest to psilent jak już. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 6 Grudnia 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 No ty sobie chyba zartujesz w tym momencie. Ja nie wiem czy ty serio zartujesz z nas czy jak ? Bo ja nie rozumiem. Daj se siana bo ja na pewno nie dam szansy. Ja jako właściciel serwera bf2 i po obejrzeniu wszystkiego jak i późniejszym przeanalizowaniu swego zdania nie zmieniam. Dla mnie jesteś już spalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szalonymelon Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 2 minuty temu, Bo chcę latać napisał: To co my mamy sobie wybierać mapy do oglądania, a może Ty nam wybierzesz, które mamy oglądać? Ja swoje stanowisko podtrzymuje. Dla mnie to nie jest przypadek, że strzelasz obok modelu i trafiasz. Nikt nie pisze o aimie prędzej jest to psilent jak już. Nawet nie wiem co to jest psilient gram na zwykłem sprzęcie 400 dpi 2.2 w grze dostęp do pc będę miał dopiero w poniedziałek jak są 3 czasówki w krótkim czasie to było zwykle puszczenie jednego gościa na mój resp no i wylecieli mi pokolei kasacja z respa mojego później z prawej i ostatni z środka w dodatku z krowy która normalnie nie gram. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 7 Grudnia 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Skończ waść i wstydu oszczędź. Proszę cię i tak nie dostaniesz ode mnie szansy z kilku prostych przyczyn: Po 1: Wytłumacz mi jak ADMIN może używać wspomagaczy na serwerze? Masz to w REGULAMINIE a nawet jakby nie było tego w REULAMINIE to ty masz świecić przykładem i pomagać innym a nie jeszcze szkodzić. Po 2: Nie bez powodu: Vac banned SoBiEcIn. czy Bo chcę latać są w UB TEAM. Tutaj nikt nikomu na złość nic nie robi to na pewno. Tutaj na pewno będę stał po ich stronie gdyż oni mają o wiele większe doświadczenie niż ty. Po 3: Wargod. Tutaj nawet nie umiałeś tego wykonać. Potem mi wypisujesz, że mogą i tobie robić codziennie WG . Po 4: Ciągle grałeś mimo zgłoszeń graczy, że dany gracz gra na WH. Siedziałem na spec specjalnie i nic nie robiłem aby zobaczyć twoją reakcję, no i co zrobiłeś? NIC !! kompletne olanie tematu i wbijanie dalej fragów, bo jak ty to mówisz? "chodzisz spocony" aby wbić jakby od tego życie zależało. Ale to już jest oddzielny temat. Ja już skończyłem. I ty jeszcze masz czelność odwoływać się kolejny raz? No wybacz ale ja jestem dalej na NIE i moje zdanie się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 7 Grudnia 2024 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi