szalonymelon Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Nick podczas gry: Szalony melon IP/SteamID: STEAM_0:0:36758300 Typ serwera: Bf2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: brak danych Data, godzina otrzymania bana: 06.12.2024 - 11:46:35 Wyjaśnienie: w jaki sposób mam dowieść swoją niewinność aby nieomylny ub team był przekonany o mojej niewinności pov z mojej perspektywy było za mało może pobierzcie demko z awp indi jak miałem 106 fragow na koniec mapy lub z innych map gdzie jest więcej ludzi i ocenić grę bo na małych mapach jest granie na spawny i słuch na moim povie tupali jak slonie i było normalne strzelanie 250fps 144hz monitor. Wykarzcie się na bardziej objętościowych demkach a nie parę akcji w kilka minut tak jak to robili na ac ibl za starych czasów Edit nie mam obecnie dostęp do pc będę miał dopiero w poniedziałek Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Szalony melon ||| IP: 90.176.179.219 ||| SteamID: STEAM_0:0:36758300 ||| Przez admina: Vac Banned ||| Powod: Daj POV na forum ||| Czas nadania bana: 06.12.2024 - 11:46:35 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][KLASYK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10]@FragArena.pl (fy_snow) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted December 6, 2024 Smakosz Blantów Share Posted December 6, 2024 Rozpisalismy ci demko , przeskakuje ci celownik , strzelasz pestki obok modelu a trafiasz . Czasowki ci podalismy w twoim wczesniejszym odwolaniu a ty nawet nie rozpisales tego demka tylko tlumaczysz sie monitorem i innymi mapami na ktorych grales majac iles tam fragow. Ja tego nie kupuje ale ze wzgledu na to ze to twoje drugie odwolanie zostawiam decyzje Własciciel. Niech obejrzy demko , nasze czasowki i zadecyduje Edit. Podejrzewam ze masz oxWare cheat poniewaz tez celujesz nie gdzie jest terazniejszy model tylko chwile przed + przeskoki celownika Chodzi mi o cos takiego jak na tym filmiku , twoj celownik sie identycznie zachowuje. Tyle ode mnie 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted December 6, 2024 Urlop Share Posted December 6, 2024 To co my mamy sobie wybierać mapy do oglądania, a może Ty nam wybierzesz, które mamy oglądać? Ja swoje stanowisko podtrzymuje. Dla mnie to nie jest przypadek, że strzelasz obok modelu i trafiasz. Nikt nie pisze o aimie prędzej jest to psilent jak już. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Maciuś Pan Posted December 6, 2024 Moderator Moderator Share Posted December 6, 2024 No ty sobie chyba zartujesz w tym momencie. Ja nie wiem czy ty serio zartujesz z nas czy jak ? Bo ja nie rozumiem. Daj se siana bo ja na pewno nie dam szansy. Ja jako właściciel serwera bf2 i po obejrzeniu wszystkiego jak i późniejszym przeanalizowaniu swego zdania nie zmieniam. Dla mnie jesteś już spalony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalonymelon Posted December 6, 2024 Author Share Posted December 6, 2024 2 minuty temu, Bo chcę latać napisał: To co my mamy sobie wybierać mapy do oglądania, a może Ty nam wybierzesz, które mamy oglądać? Ja swoje stanowisko podtrzymuje. Dla mnie to nie jest przypadek, że strzelasz obok modelu i trafiasz. Nikt nie pisze o aimie prędzej jest to psilent jak już. Nawet nie wiem co to jest psilient gram na zwykłem sprzęcie 400 dpi 2.2 w grze dostęp do pc będę miał dopiero w poniedziałek jak są 3 czasówki w krótkim czasie to było zwykle puszczenie jednego gościa na mój resp no i wylecieli mi pokolei kasacja z respa mojego później z prawej i ostatni z środka w dodatku z krowy która normalnie nie gram. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Maciuś Pan Posted December 7, 2024 Moderator Moderator Share Posted December 7, 2024 Skończ waść i wstydu oszczędź. Proszę cię i tak nie dostaniesz ode mnie szansy z kilku prostych przyczyn: Po 1: Wytłumacz mi jak ADMIN może używać wspomagaczy na serwerze? Masz to w REGULAMINIE a nawet jakby nie było tego w REULAMINIE to ty masz świecić przykładem i pomagać innym a nie jeszcze szkodzić. Po 2: Nie bez powodu: Vac banned SoBiEcIn. czy Bo chcę latać są w UB TEAM. Tutaj nikt nikomu na złość nic nie robi to na pewno. Tutaj na pewno będę stał po ich stronie gdyż oni mają o wiele większe doświadczenie niż ty. Po 3: Wargod. Tutaj nawet nie umiałeś tego wykonać. Potem mi wypisujesz, że mogą i tobie robić codziennie WG . Po 4: Ciągle grałeś mimo zgłoszeń graczy, że dany gracz gra na WH. Siedziałem na spec specjalnie i nic nie robiłem aby zobaczyć twoją reakcję, no i co zrobiłeś? NIC !! kompletne olanie tematu i wbijanie dalej fragów, bo jak ty to mówisz? "chodzisz spocony" aby wbić jakby od tego życie zależało. Ale to już jest oddzielny temat. Ja już skończyłem. I ty jeszcze masz czelność odwoływać się kolejny raz? No wybacz ale ja jestem dalej na NIE i moje zdanie się nie zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted December 7, 2024 Właściciel Własciciel Share Posted December 7, 2024 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts