Wściekła Meblościanka Posted December 9, 2024 Share Posted December 9, 2024 (edited) Nick podczas gry: Wściekła meblościanka IP/SteamID: STEAM_0:0:542713144 Typ serwera: BF2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: M4a1 Data, godzina otrzymania bana: 09.12.2024 - 21:24:23 Wyjaśnienie: Pierwszy raz robiłem tego całego waszego wargoda, który pobrałem i przy uruchamianiu pojawiał się błąd Klikałem pobierz i zainstaluj, i na początku nie chciało mi zainstalować. Pisałem z m4a1 na steam który instruował co robić, zasugerował aby poobrać z jego linku, tak więc zrobiłem, nawet widać wyżej że próbowałem 3 razy (daty modyfikacji). zanim to wszystko mi się ogarnęło, wyrzuciło mnie z serwera o czym nie wiedziałem, bo miałem zminimalizowaną gierkę, kliknąłem scan i pojawił się błąd taki jak na screenie w rozmowie. Wróciłem później na serwer i chciałem przeskanować, ale nadal nie działało, a chwile po otrzymałem otrzymałem bana, daty godziny wszystkie są podane. Zapewne wszystko by chulało, gdyby mnie nie wyrzuciło z serwera za afk no ale cóż... xD Nie mam innych dowodów, jak chcecie to sobie demko obejrzyjcie, nie wiem. Miałem ssy, na live maciuś pan mówił, że mnie już sprawdzał kilka razy. Nie wiem co wy jeszcze chcecie, decyzja należy do was. Na czerwono zaznaczyłem istotne kwestie wydruku z konsoli który jest dość długi. [MapManager] Euforini zaglosowal za zmiana mapy. Pozostalo: 6 glosow. [WarGods] =============================================== [WarGods] [WarGods] Admin robiacy WarGod'a: M4a1 [WarGods] Mozesz wyjasnic sprawe WarGod'a na FragArena.pl [WarGods] Data skanowania: 09/12/2024 - 21:03:21 [WarGods] Masz 15 minut na pokazanie WarGod'a [WarGods] Instrukcja jak wykonać WarGod'a: [WarGods] NIE WYCHODŹ Z SERWERA - wyjście z serwera w trakcie wargoda grozi banem permanentnym. [WarGods] 1. Zminimalizuj grę i pozostań na spect. [WarGods] 2. Pobierz program do skanowania plików WarGod'a: https://www.wargods.ro/wcd/getfile.php?version=7 [WarGods] 3. Przejdź do wykonania skanu. [WarGods] 4. Po wykonanym skanie wyświetli się informacja (SEND SUCCESSFUL) [WarGods] 5. Poinformuj admina o zakończonym skanie. [WarGods] 6. Wynik możesz sprawdzić samodzielnie na oficjalnej stronie wargoda. [WarGods] =============================================== [WarGods] [VIP] SzaLLOny wychodzi z serwera! [FragArena.pl] Chcesz NOMINOWAC MAPE? Wpisz /maps Edek killed SHOCK with ak47 [WarGods] Admin M4a1 prosi Cie o podanie wargoda Wściekła meblościanka. Data skanowania: 09/12/2024 - 21:03:21 | ~Sprawdz konsole (`) [WarGods] Link do pobrania WG https://www.wargods.ro/wcd/getfile.php?version=7 [WarGods] Masz 15 minut na przedstawienie WG Adminowi M4a1 na forum FragArena.pl. [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! *** NestoR killed Edek with a headshot from m4a1 *** [Starszy Sierzant] [VIP]*DEAD* Chanson_De_Geste : /rank ~incOGnitO~ connected nie wychodz z serwera zrob WG [Starszy Sierzant] [VIP]*DEAD* Chanson_De_Geste : /top15 ~incOGnitO~ is joining the Terrorist force [FragArena.pl] Masz PROPOZYCJE względem serwera? Pisz w dziale serwera [VIP] Chcesz kupic Vip'a ? wpisz: /vip *** Viruss killed PaNcERNy with a headshot from ak47 *** *** ~incOGnitO~ killed NestoR with a headshot from ak47 *** Edek killed aim.exe with awp Chanson_De_Geste killed ~incOGnitO~ with m4a1 Davkobtw connected [» MUZYKA «] Teraz gramy: Ania Szarmach - Coraz Bliżej Święta [VIP] ~incOGnitO~ wbija na serwer! SHOCK killed spartakatowice with ak47 Fatal1T is joining the Terrorist force PTB: Transfering NestoR to the CTs *** SHOCK killed Edek with a headshot from ak47 *** SHOCK killed Euforini with ak47 [FragArena.pl] Polecaj nasz Serwer Swoim ZNAJOMYM! [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! Davkobtw dropped [VIP] Davkobtw wbija na serwer! Davkobtw has left the game [FragArena.pl] Spodobał się SERWER? Możesz wspomóc Finansowo!! [SKLEP-SMS] Zapraszamy wszystkich do korzystania ze sklepu! Wystarczy wpisać: /sklepsms [Szeregowy] [VIP]*DEAD* NestoR : slychac mnie ? SHOCK killed Chanson_De_Geste with ak47 [Starszy Sierzant] [VIP]*DEAD* aim.exe : nie [VIP] Davkobtw wychodzi z serwera! Anonymous connected SHOCK killed Reklama w Nicku with deagle [Szeregowy] [VIP]*DEAD* spartakatowice : ja tam nie slysze [Szeregowy] [VIP]*DEAD* NestoR : fck [FragArena.pl] Chcesz nas wspomóc? Kup Vipa [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! [VIP] Anonymous wbija na serwer! Anonymous dropped [Starszy Kapral] [VIP]*DEAD* PaNcERNy : slysze jak swoja kobiete cos gda ale sliuchac nie chce Anonymous has left the game [FragArena.pl] Głosując na nasz serwer, WSPIERASZ SERWER. *** SHOCK killed Viruss with a headshot from ak47 *** Reklama w Nicku is joining the Terrorist force (auto) Anonymous connected Kiedy jestes tylko Ty i Twoj przeciwnik, mozesz go wyzwac na pojedynek nozowy pocierajac nozem o sciane. [VIP] Chcesz kupic Vip'a ? wpisz: /vip Anonymous is joining the Terrorist force [» MUZYKA «] Teraz gramy: Kayah - Ding Dong [VIP] Anonymous wychodzi z serwera! PTB: Transfering Wściekła meblościanka to the CTs Fatal1T killed NestoR with ak47 [VIP] Anonymous wbija na serwer! [Szeregowy] [VIP] spartakatowice: lec do bomby kurwo NestoR: Rzucam (Granat: Oslepiajacy) aim.exe killed spartakatowice with awp Viruss killed PaNcERNy with ak47 *** aim.exe killed Chanson_De_Geste with a headshot from awp *** ~incOGnitO~ killed Euforini with ak47 Viruss: Rzucam (Granat: Dymny) Chanson_De_Geste dropped Euforini: Rzucam (Granat: Oslepiajacy) Chanson_De_Geste has left the game Viruss: Rzucam (Granat: Wybuchowy) aim.exe killed Edek with awp Chanson_De_Geste: Rzucam (Granat: Wybuchowy) *** SHOCK killed Wściekła meblościanka with a headshot from ak47 *** ~incOGnitO~ killed Viruss with ak47 Viruss: Rzucam (Granat: Oslepiajacy) [FragArena.PL] Zostalo ci 7 sec do reakcji AFK. Przpominam jestes AFK na respie! [VIP] Chanson_De_Geste wychodzi z serwera! [FragArena.pl] Po skończonej grze wejdź na Forum FragArena.pl [FragArena.PL] Gracz Wściekła meblościanka jest AFK. [» MUZYKA «] Teraz gramy: De Su - Kto wie czy za rogiem [MapManager] Anonymous nominowal cs_wiocha_winter. PLAYERRRRR connected mebloscianka pw steam PLAYERRRRR is joining the Counter-Terrorist force * Twoj deathstreak wynosi 2 smierci. *** Fatal1T killed Viruss with a headshot from ak47 *** *** SHOCK killed NestoR with a headshot from ak47 *** [Starszy Sierzant] [VIP] Anonymous: snow *** Anonymous killed Edek with a headshot from mp5navy *** Dudus dropped [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! Dudus connected Viruss: Rzucam (Granat: Oslepiajacy) SHOCK killed Euforini with ak47 [VIP] PLAYERRRRR wbija na serwer! [FragArena.pl] Po skończonej grze wejdź na Discord Franzik Team! Dudus is joining the Terrorist force PLAYERRRRR killed Fatal1T with ak47 *** spartakatowice killed ~incOGnitO~ with a headshot from m4a1 *** [FragArena.PL] Zostalo ci 7 sec do reakcji AFK. Przpominam jestes AFK na respie! [VIP] Dudus wychodzi z serwera! SHOCK killed PLAYERRRRR with grenade [VIP] Dudus wbija na serwer! [FragArena.PL] Gracz Wściekła meblościanka jest AFK. spartakatowice killed SHOCK with m4a1 [FragArena.PL] Gracz PaNcERNy jest AFK. [FragArena.PL] Jestes AFK zostalo ci 15 sec do przerzucenia do druzyny specta. *** Reklama w Nicku killed spartakatowice with a headshot from ak47 *** [SKLEP-SMS] Zapraszamy wszystkich do korzystania ze sklepu! Wystarczy wpisać: /sklepsms [FragArena.pl] Aktualna data: 09.12.2024 *** spartakatowice killed Anonymous with a headshot from m4a1 *** [FragArena.PL] Jestes AFK zostalo ci 7 sec do przerzucenia do druzyny specta. [FragArena.PL] Przerzucam gracza: Wściekła meblościanka do Spectator z powodu bycia AFK [50 sec lub wykorzystal szanse]. *** ~incOGnitO~ killed Viruss with a headshot from ak47 *** ~incOGnitO~ killed Euforini with ak47 spartakatowice killed Reklama w Nicku with m4a1 ~incOGnitO~ killed spartakatowice with ak47 Reklama w Nicku is joining the Counter-Terrorist force *** aim.exe killed PLAYERRRRR with a headshot from ak47 *** [FragArena.PL] Przerzucam gracza: PaNcERNy do Spectator z powodu bycia AFK [50 sec lub wykorzystal szanse]. Dudus killed NestoR with m4a1 [» MUZYKA «] Teraz gramy: Bobby Helms - Jingle Bell Rock *** Edek killed Fatal1T with a headshot from ak47 *** SHOCK killed Edek with ak47 [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! [FragArena.pl] Aktualna data: 09.12.2024 [VIP] Chcesz kupic Vip'a ? wpisz: /vip [» MUZYKA «] Teraz gramy: Kayah - Ding Dong [FragArena.pl] Weź udział w LOTTO i wygrywaj NAGRODY! Wiecej na FragArena.pl [Szeregowy] [VIP]*DEAD* spartakatowice : timeleft\ *** Euforini killed Dudus with a headshot from ak47 *** PTB: Transfering SHOCK to the CTs Anonymous killed Edek with mp5navy Dudus dropped Dudus has left the game Pozostalo czasu: 7:32 *** Anonymous killed Viruss with a headshot from mp5navy *** *** NestoR killed Anonymous with a headshot from ak47 *** [MapManager] Do konca mapy zostalo: 7:32 Reklama w Nicku killed aim.exe with m4a1 [VIP] Dudus wychodzi z serwera! *** Fatal1T killed Reklama w Nicku with a headshot from ak47 *** [FragArena.pl] Trwa REKRUTACJA na ADMINA. Nie czekaj! już DZIŚ złóżPODANIE *** SHOCK killed Fatal1T with a headshot from ak47 *** [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! [Starszy Sierzant] [VIP]*DEAD* Anonymous : bf2 PLAYERRRRR killed ~incOGnitO~ with ak47 Davkobtw connected spartakatowice died spartakatowice is joining the Terrorist force Davkobtw is joining the Terrorist force [» MUZYKA «] Teraz gramy: Cliff Richard - Mistletoe and Wine [VIP] Davkobtw wbija na serwer! PTB: Transfering Viruss to the Ts *** Euforini killed Davkobtw with a headshot from ak47 *** [FragArena.pl] Wpisz /rtv aby wywołać głosowanie na inną mapę [SKLEP-SMS] Zapraszamy wszystkich do korzystania ze sklepu! Wystarczy wpisać: /sklepsms ~incOGnitO~ killed Euforini with ak47 aim.exe killed SHOCK with ak47 Anonymous killed PLAYERRRRR with mp5navy *** Viruss killed Edek with a headshot from ak47 *** ~incOGnitO~ killed Reklama w Nicku with ak47 Viruss killed NestoR with ak47 [FragArena.pl] Przed wejściem na serwer [BF2][KLASYK] Zapoznaj się koniecznie z REGULAMINEM!! [VIP] Chcesz kupic Vip'a ? wpisz: /vip PaNcERNy is joining the Terrorist force [» MUZYKA «] Teraz gramy: Skaldowie - Z kopyta kulig rwie [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! PTB: Transfering aim.exe to the CTs SHOCK killed Fatal1T with ak47 *** Reklama w Nicku killed PaNcERNy with a headshot from m4a1 *** [FragArena.pl] Wpisz w say /czas aby sprawdzić swój czas rozegrany na serwerze aim.exe killed Anonymous with ak47 Edek killed Viruss with ak47 ~incOGnitO~ killed Reklama w Nicku with ak47 *** Davkobtw killed PLAYERRRRR with a headshot from ak47 *** Pozostalo czasu: 5:30 *** Davkobtw killed Euforini with a headshot from ak47 *** PLAYERRRRR dropped PLAYERRRRR has left the game [MapManager] Do konca mapy zostalo: 5:30 [Starszy Sierzant] [VIP]*DEAD* Anonymous : bf2 spartakatowice killed SHOCK with awp spartakatowice died [VIP] PLAYERRRRR wychodzi z serwera! aim.exe killed ~incOGnitO~ with ak47 [FragArena.pl] Witaj na serwerze [BF2][KLASYK] Wspominaj razem z nami!! Kiedy jestes tylko Ty i Twoj przeciwnik, mozesz go wyzwac na pojedynek nozowy pocierajac nozem o sciane. [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! [FragArena.pl] Weź udział w KONKURSIE (GODZINOWE UDERZENIE) i wygrywaj NAGRODY! *** aim.exe killed Davkobtw with a headshot from ak47 *** [Starszy Sierzant] [VIP]*DEAD* Anonymous : /czas [» MUZYKA «] Teraz gramy: Bobby Helms - Jingle Bell Rock OKOK dropped [Starszy Sierzant] [VIP]*DEAD* Anonymous : /czas Sioooooo dropped OKOK connected OKOK is joining the Counter-Terrorist force [VIP] OKOK wbija na serwer! *** Fatal1T killed Edek with a headshot from ak47 *** ~incOGnitO~ killed Reklama w Nicku with ak47 [SKLEP-SMS] Zapraszamy wszystkich do korzystania ze sklepu! Wystarczy wpisać: /sklepsms [FragArena.pl] Więcej na temat Konkursu na forum w dziale serwera BF2 *** Davkobtw killed Euforini with a headshot from ak47 *** aim.exe killed Davkobtw with ak47 [VIP] Chcesz kupic Vip'a ? wpisz: /vip OKOK killed Fatal1T with ak47 [NOCNY VIP] Obecnie na serwerze do godziny 10 jest darmowy VIP! ~incOGnitO~ killed aim.exe with ak47 [FragArena.PL] Jezeli w ciagu 15 sec nie zmienisz druzyny na TT/CT dostaniesz kicka [FragArena.pl] Zarejestruj się na FORUM i odbierz VIP'a za darmo na 7 DNI OKOK killed ~incOGnitO~ with ak47 [FragArena.PL] Wyrzucony z serwera z powodu: zbyt dlugiego siedzenia na spect [300 sec] Kicked by Console: " "AFK - Check Console." Kicked :" "AFK - Check Console." Completed demo Connecting to 193.33.176.47:27060... Connection accepted by 193.33.176.47:27060 * Przywileje ustawione BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 50 Commencing connection retry to 193.33.176.47:27060 Connecting to 193.33.176.47:27060... Connection accepted by 193.33.176.47:27060 * Przywileje ustawione BUILD 3378 SERVER (0 CRC) Server # 50 Error: server failed to transmit file 'sound/ambience/wind.wav' Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Wściekła meblościanka is joining the Terrorist force Edek killed Fatal1T with ak47 PTB: You have been auto-assigned... aim.exe killed Sioooooo with mp5navy Anonymous killed OKOK with grenade Edek killed aim.exe with ak47 [Starszy Kapral] [VIP]*DEAD* PaNcERNy : /rs Viruss killed ~incOGnitO~ with m4a1 [Starszy Szeregowy] [VIP]*DEAD* Sioooooo : /rs POV: https://megawrzuta.pl/gueenfde WYDRUK WARGOD: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2993707 Edited December 10, 2024 by Wściekła Meblościanka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted December 10, 2024 Smakosz Blantów Share Posted December 10, 2024 Wściekła Meblościanka zedytuj post i wstaw jeszcze pova z folderu cstrike Admin ktory ci robil Wargoda M4a1 nie przekazal ci najistotniejszej rzeczy , mianowicie masz pobrac wersje wargoda ktora jest tylko na Win7 (nawet jak masz system operacyjny 10,11,8 ) .z innymi wersjami jest problem. Zmien jeszcze w wersje beta na steam legacy i skan na pewno ci sie zrobi. Zrob to w ciagu 24h A ciebie M4a1 prosze o rozpisanie demka rowniez w 24h Jezeli kolega wykona WG i demko bedzie czyste to pojdzie UB + Ogarnijcie sobie to aby podczas wykonywania wargoda plugin nie wyrzucal wam gracza po paru minitach ze specta jak kazdego, poniewaz wykonywanie wargoda to srednio 10min Grafi mrjony 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4a1 Posted December 10, 2024 Share Posted December 10, 2024 (edited) Panowie ale mimo wszystko że go wywaliło z serwera za afk , to z tego co mi wiadomo nadal można wykonywać wargoda to pierwszy mój argument na - dla niego dodatkowo chłop wszedł ponownie na serwer pomimo tego nadal nie wykonał WG więc ostatecznie dostał bana bo ileż można czekać więc tutaj mój 2 minus dla niego bana dostał 21 a odwołanie robił około 24:00? wargod robiony dziś to jak odgrzewane jedzenie w mikrofali , niby dobre ciepłe ale nie to samo skąd pewność że nie przeinstalował cs? dziś dało się zrobić wg a wczoraj nie ? Nie jest to mój pierwszy wargod na nim robiony i jakoś nigdy nie miałem problemów by ktoś tego nie zrobił ( czasem podsyłali mi nawet czerwone ) Decyzja należy do was ja tu tylko gaszę światło EDIT na 1 screenie widać ze pobierales dla win7 i jakos nie chodziło dziś co takiego zrobiłes ze magicznie mogles zrobic te Wg ? co do tego ze robiłem wg nie chodzi mi o Cb bo na Tobie 1 raz tylko ,ze ogolnie robilem juz kilka Wg i nie było kłopotow jak z Toba co do demka ja nie mam mozliwosci tego rozpisac bo nie wiem dlaczego moj panel demka mi znika .. a goscia trzeba obejrzec w spowolnieniu jak bije awp/deagle wiec tu mowie od razu demka nie dam rady a usunąłem Cie z znajomych tylko dlatego bo nie widziałem jakos dalszego sensu bysmy nimi byli , dodałem Cie tylko dla lepszej komunikacji podczas wg , a Ty to teraz wykorzystujesz by sie bronic dodatkowo przed Toba o 20:32 banowalem jak mozna było wnioskowac z waszej rozmowy na serwerze Twojego kolege z "realu" nick: EVADIS , bo teamty mieliscie takie miejscowe który rowniez na awp_indii z awp był deko ponad norme dla mnie i jakos po 24h ssy nie wstawił wiec kto was tam wie co w trawie piszczy Edited December 10, 2024 by M4a1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wściekła Meblościanka Posted December 10, 2024 Author Share Posted December 10, 2024 (edited) M4a1 Odwołanie wpadło około 22:30-23:00 gdyż nie jest to odwołanie napisane na kolanie, próbowałem przedstawić jak najbardziej szczegółowo sytuacje (dlatego tak długo, nie wiem co to ma za znaczenie) to jak ten wargod w końcu działa, bo już się gubisz w zeznaniach, dziś piszesz, że można zrobić scan mimo, że wywaliło z serwera , a wysyłałem ci wczoraj screena błędu, który informował mnie o tym, że nie można zrobić scana będąc niepodłączonym do serwera mimo iż grę miałem nonstop odpaloną (w menu) to napisałeś mi że dlatego że wywaliło mnie z serwera, to w końcu trzeba być podłączonym czy nie? nie pierwszy wargod na mnie? chyba o czymś nie wiem, albo można go robić na nieświadomce gracza, bo z tego co wiem pierwszy raz w życiu się bawię w jakieś pobieranie programów do scanowania chciałem wysłać screena tego błędu w przybliżeniu, który ci wysłałem wczoraj na steam ale oczywiście podejrzanie i z nieznanych przyczyn usunąłeś mnie ze znajomych i czat zniknął xD EDIT. nie mój screen ale to był taki oto błąd, nawet na internecie jest tama sama sytuacja jak moja ale na innej sieci xD Edited December 10, 2024 by Wściekła Meblościanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted December 10, 2024 Smakosz Blantów Share Posted December 10, 2024 M4a1 Kolezko ale ty mnie nie zrozumiales. Chlopowi zle wytlumaczyles bo nie wspomniales ze ma pobierac wersje Pod WIN 7 . I kluczowa rola jest twoja bo miales ROZPISAC DEMKO , tym bardzej ze sam mowisz ze wargod teraz mniej wiarygodny wiec do czieła. Czekam na czasówki i zadecydujemy A odnosnie czasu odwolania to tez nie wiem o co ci chodzi , poniewaz: Odwołanie można napisać maksymalnie do 48 godziny od otrzymania bana. Odwołanie napisane w późniejszym terminie będzie automatycznie odrzucane. I prosze panowie o edycje postu jak chcecie dyskutowac, aby nie zrobil sie spam Edit. Widze ze to bez sensu . Nie wiem jak ci demko nie dziala. W podaniach piszecie ze wszystko umiecie a pozniej prosic sie trzeba o demko bo nie moga rozpisac. Dla mnie to troche smieszne ale niech sie wlasciciel martwi. Wściekła Meblościanka dostajesz teraz UB lecz przy nastwpnym skanie wargoda juz nie ma tlumaczenia ze nie chodzi bo ci wszystlo wytlumwczylem o widze ze zadzialalo. M4a1 polecam pocwiczyc rozpisywanie demka i przestudiowac Wargoda. Bo sie wyklocasz a nie masz racji . Wystarczy ze masz wersje beta a nie steam legacy i kest problem z Wargodem , wersje inna sciagnie ktos tez nie dziala. Noi z tym pluginem ogarnijcie bo beda szopki jak kazdego wam bedzie wywalac po300sek 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted December 11, 2024 Smakosz Blantów Share Posted December 11, 2024 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts