Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

screeny

salvetti.

Recommended Posts

• 1. Nick podczas gry: salvetti.
  • 2. IP/SteamID: STEAM_0:0:924430718
  • 3. Data i godzina otrzymania bana: teraz 
  • 4. Nick admina banującego: M4a1
  • 5. Typ serwera: bf2
  • 6. Nazwa mapy: westwod_xmas_big cos tam
  • 7. Link do screenshotów zapakowany w *.rar *.zip  ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp 
  • megawrzuta.pl/ygaxrw00

• Admin CS 1.6 BF2

👉 Zabrania się używania GS'ow, SGS'ow, SGJ'ot, MultiJump

kolega używał , na upomnienie ze strony gracza bo ja nie widziałem odpisał „morda” później już widziałem ale wydawał sie odpalony 

proponuje 3h bana żeby ogarnął kulturę 

• Lubię to! 1

• Urlop

M4a1 jak już piszesz o jakiś gsj, sgs czy tam gs to podaj dowody. 

Dowodem jest link do demka w tym przypadku może być to HLTV wraz z czasówkami na których jest łamany regulamin. Także czekamy na rozpiskę demka. 

Rzecz druga za słowo "morda" to najwyższej można dać kicka z serwera lub Gaga na 5 min. Bądźmy ludźmi za jedno słowo dawać bana na 3h? 

M4a1 - także czekam na rozpiskę 

Natomiast Grafi poproszę o logi delikwenta bo jeśli napisał tylko "morda" to ode mnie bana nie dostanie. 

Obaj macie 24h w innym wypadku zamykam temat 

• Lubię to! 3

UBT Bo chcę latać.png

Podepnę się pod temat, bo akurat grałem i ja napisałem mu ze sgs,gsj itp sa zabronione

Gościu mi odpisałm "morda" i używał dalej, wyszedł na chwile po czym wrócił i to samo więc zgłosiłem u@ i kolega m4 dał mu ssy( ja bym postąpił inaczej), ponadto wydaje mi się że nie grał czysto... Ale to już ocenią odpowiednie osoby

Bo chcę latać,

Jako, że jesteś świadkiem to odkryłem post :)

• Lubię to! 2

:PikaFacepalm:..

Proszę oto dowód rzeczowy w mojej sprawie. Sam zostałem pierwszy sprowokowany, trochę głupio próbujecie to zmanipulować abym dostał karę M4a1 ZuBR . Sgsów nie robiłem, jeden duck po spadochronie to zwykły duck, a nie sgs.

M4a1  - Czemu teraz proponujesz mi dać bana za obrazę, skoro to ZuBR mnie pierwszy zwyzywał i nie dostał nawet ostrzeżenia na adminsayu? cuchnie tu brzydką faworyzacją. Jeszcze sam się przyznałeś, że to widziałeś XD.. powinieneś dostać warna za to, ale cóż zostawiam to w rękach administracji.

20241223213414_1.jpg

ZuBR nie spam mi w temacie, istnieje coś takiego jak edycja postu. 

Nie pisałeś nic wcześniej, głupio kłamiecie w temacie, aby siebie oczyścić, a mnie ubrudzić waszym gównem. Przestańcie się jeszcze bardziej pogrążać.. pamiętajcie, że wszystko jest na demku, wystarczy wejść i UDOWODNIĆ, zamiast pisać bzdury dzieci drogie.

Edited by salvetti.
  • Piwko 1

• Urlop

Dobra Panowie bo zbędny spam się robi/ przepychanki w obie strony. 

Temat zamykam, jutro postaram się obejrzeć demko i rozpatrzyć sprawiedliwie sytuację. 

Grafi jako moderator będzie mógł się wypowiedzieć nawet jak temat będzie zamknięty. ( Głównie logi z zaistniałej sytuacji mnie interesują) 

• Lubię to! 3

UBT Bo chcę latać.png

• Własciciel
Właściciel

M4a1 piszac podanie na Admina w podaniu dałeś mocne 9 
Nie umiejętność rozpisywania demek oraz brak przedstawionych dowodów.
Słowa jakie padły to są aż 3 tylko na serwie ze strony  salvetti.  
wnosisz o bana za kulturę podkreślam słowo cytuje MORDA ban na 3H. 
Admin w takiej sprawie powinien postąpić odpowiednio tak 

👉 Obrażanie graczy na czacie / mikrofon - Ostrzeżenie, Ban do 3h.

gdzie jest ostrzeżenie nie ma upomnienie nie ma :) jest takie cos jak GAG dla gracza na 5 minut upomnienie 
Panie  Własciciel Serwera BF2proszę Admina ogarnąć kuleje wiedza demek oglądania demek itp.
W temacie dostaje 2 punkty Warna za nie umiejętne rozpisanie demka i brak przedstawionych dowodów. 

image.png

image.png

ZuBR

image.png

Wcześniej nic nie ma nic nie pisał tak ze jeden do jednego cwoku morda :) 

image.png

• Lubię to! 2
  • Piwko 1

cT0SxdZ — kopia.giftło.png

• Urlop

Ja ze swojej strony dodam tak:

- ssy czyste,

- demo czyste,

- na demie nie ma gsj, sgs ani gs to są tzw strefy mini ( mocno naciągane )( były zrobione 2 razy ) ja bym za to bana nie dał

- nie dajemy banów za jedno słowo " kurwa ", "cipa" itp, jest opcja gaga lub kicka z serwera.

salvetti. dostaje UB - wracaj do gry

• Lubię to! 2
  • Piwko 2

UBT Bo chcę latać.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności