MOBBYN Opublikowano 26 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2024 Nick podczas gry: MOBBYN IP/SteamID:0:0:456759059 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: SoBiEcIn. Data, godzina otrzymania bana: 20:30 jakoś Wyjaśnienie: Gram 2 mapy, nsy płaczą a większe pół serwera beczy bo nie zna podstawowych skanów, ale u "polaków" to jest już we krwi. Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany ||| Nick: MOBBYN ||| IP: X ||| SteamID: STEAM_0:0:456759059 ||| Przez admina: SoBiEcIn. ||| Powod: Prosze o pova na forum ||| Czas nadania bana: 26.12.2024 - 20:17:21 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Link do demka: megawrzuta.pl/r81qwqwz 1 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 27 Grudnia 2024 UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 SoBiEcIn. rozpisz demko 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 27 Grudnia 2024 Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 0:22 no tutaj to cie ponioslo xd Obok modelu + 1:19 tu jestem ciekaw twojego rozrzutu z ak 47 . Ja rozumiem myszka na dol i ogien ale te kule wszystkie lądują obok siebie . Nie naturalnie , moim zdaniem + 1:36 na pewniaka widzisz jak chlop wychyla że nie wyjdzie od razu . W koncu wychodzi to Przy strzale przeskok celownika + 3:23 skleja ci celownik przez brame za nim wyszedles na banie typa ktory jest wgl na daleko ( najpierw pada w lini strzalu a ty i tak wiesz ze tam z tylu jest kolejny i piekna pestka wbanie ) +/- 17:14 tu ewidentnie obok modelu + 18:35 tutaj ta akcja +/- . Na skanerze tez tu wykrylo . Tytaj masz m4 wiec mozna to usprawiedliwic ze mniejszy rozrzut i latwiejsze full auto. Zastanawia mnie jednak to , ze idealny taiming wybrales aby wyjsc z anarchii i pozniej zawsze ( w kazdej akcji na anarchii ) sprawdzasz dopkladnie prawą strone od anarchii lecz tym razem na szybko przeleciales nawet nie widzac dokladnie czy nikt tam nie kampi a byles przekonany ze nikogo tam nie ma akcja 9:13 tutaj full auto na gosciu na skrzynce jeszcze okej bo kucnales , ale zaraz ta bania 9:25 to nie odsc ze ladnie dociagnelo to rozrzut zerowy xd +/- (Gosc skampiony kolo anarchi ale na kucaka , a ty oczywiscie celownik na dol idealnie na banie ) 11:47 ciekawi mnie , ze caly czas celownik trzymasz na wysokosci glowy a gdy jakis przeciwnik kuca , ty wtedy jak wybiegasz zza rogu celonwik wcelowany na dol na glowe / Przypadek ? +/- 16:44 tutaj dociagnelo + Tutaj ssy wrzuconego pova na skaner : I na drugą wersje rowniez : To tyle ode mnie . Prosze przenalizowac demko i moje akcje. Jako ze ja bylem adminem banującym decyzja nalezy do Bo chcę latać lub Vac banned . Pozdrawiam 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 27 Grudnia 2024 UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 0:22 dociąga za ścianę (++b) 1:19 faktycznie przy full auto pociski lecą obok siebie, a u Ciebie w jednej linii xD (+b) 1:36 (+b) 3:23 widać jak jedzie celownikiem za bramą bo modelu (+b) 17:14 obok modelu, dociąga na hs (++b) 18:35 (-) 9:25 (+b) 11:47 (+/-) 16:44 dociąga na model (++b) Idź się palić na inną sieć. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 27 Grudnia 2024 UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi