MOBBYN Posted December 26, 2024 Share Posted December 26, 2024 Nick podczas gry: MOBBYN IP/SteamID:0:0:456759059 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: SoBiEcIn. Data, godzina otrzymania bana: 20:30 jakoś Wyjaśnienie: Gram 2 mapy, nsy płaczą a większe pół serwera beczy bo nie zna podstawowych skanów, ale u "polaków" to jest już we krwi. Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany ||| Nick: MOBBYN ||| IP: X ||| SteamID: STEAM_0:0:456759059 ||| Przez admina: SoBiEcIn. ||| Powod: Prosze o pova na forum ||| Czas nadania bana: 26.12.2024 - 20:17:21 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Link do demka: megawrzuta.pl/r81qwqwz 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted December 27, 2024 Urlop Share Posted December 27, 2024 SoBiEcIn. rozpisz demko 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Posted December 27, 2024 Smakosz Blantów Share Posted December 27, 2024 0:22 no tutaj to cie ponioslo xd Obok modelu + 1:19 tu jestem ciekaw twojego rozrzutu z ak 47 . Ja rozumiem myszka na dol i ogien ale te kule wszystkie lądują obok siebie . Nie naturalnie , moim zdaniem + 1:36 na pewniaka widzisz jak chlop wychyla że nie wyjdzie od razu . W koncu wychodzi to Przy strzale przeskok celownika + 3:23 skleja ci celownik przez brame za nim wyszedles na banie typa ktory jest wgl na daleko ( najpierw pada w lini strzalu a ty i tak wiesz ze tam z tylu jest kolejny i piekna pestka wbanie ) +/- 17:14 tu ewidentnie obok modelu + 18:35 tutaj ta akcja +/- . Na skanerze tez tu wykrylo . Tytaj masz m4 wiec mozna to usprawiedliwic ze mniejszy rozrzut i latwiejsze full auto. Zastanawia mnie jednak to , ze idealny taiming wybrales aby wyjsc z anarchii i pozniej zawsze ( w kazdej akcji na anarchii ) sprawdzasz dopkladnie prawą strone od anarchii lecz tym razem na szybko przeleciales nawet nie widzac dokladnie czy nikt tam nie kampi a byles przekonany ze nikogo tam nie ma akcja 9:13 tutaj full auto na gosciu na skrzynce jeszcze okej bo kucnales , ale zaraz ta bania 9:25 to nie odsc ze ladnie dociagnelo to rozrzut zerowy xd +/- (Gosc skampiony kolo anarchi ale na kucaka , a ty oczywiscie celownik na dol idealnie na banie ) 11:47 ciekawi mnie , ze caly czas celownik trzymasz na wysokosci glowy a gdy jakis przeciwnik kuca , ty wtedy jak wybiegasz zza rogu celonwik wcelowany na dol na glowe / Przypadek ? +/- 16:44 tutaj dociagnelo + Tutaj ssy wrzuconego pova na skaner : I na drugą wersje rowniez : To tyle ode mnie . Prosze przenalizowac demko i moje akcje. Jako ze ja bylem adminem banującym decyzja nalezy do Bo chcę latać lub Vac banned . Pozdrawiam 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted December 27, 2024 Urlop Share Posted December 27, 2024 0:22 dociąga za ścianę (++b) 1:19 faktycznie przy full auto pociski lecą obok siebie, a u Ciebie w jednej linii xD (+b) 1:36 (+b) 3:23 widać jak jedzie celownikiem za bramą bo modelu (+b) 17:14 obok modelu, dociąga na hs (++b) 18:35 (-) 9:25 (+b) 11:47 (+/-) 16:44 dociąga na model (++b) Idź się palić na inną sieć. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Bo chcę latać Posted December 27, 2024 Urlop Share Posted December 27, 2024 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts