Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie od werdytku

MOBBYN

Recommended Posts

• Nick podczas gry: MOBBYN
  • IP/SteamID: 0:0:456759059
  • Typ serwera: DD2
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Sobiecin
  • Data, godzina otrzymania bana:20;17  
  • Wyjaśnienie: Jest w tytule  
  • Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany
    ||| Nick: MOBBYN
    ||| IP:X
    ||| SteamID: STEAM_0:0:456759059
    ||| Przez admina: SoBiEcIn.
    ||| Powod: Czitowanie
    ||| Czas nadania bana: 26.12.2024 - 20:17:21
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
  • 0:22 dociąga za ścianę (++b)

1:19 faktycznie przy full auto pociski lecą obok siebie, a u Ciebie w jednej linii xD (+b)

1:36 (+b)

3:23 widać jak jedzie celownikiem za bramą bo modelu (+b)

17:14 obok modelu, dociąga na hs (++b)

18:35 (-)

9:25 (+b)

11:47 (+/-)

16:44 dociąga na model (++b)

Moja rozpiska:

0:22 - "skan w głowę" pokaż mi to dociągnięcie na 1/4 b-/+

1:19 obejrz to jeszcze raz, nie wiem czy wiesz jak crosshairmovement zachowuje się przy zlokowanych fps dla przykładu 144 a 999 lub około tej wartości b-

1:36 WTFXD?????? Wiem o gościu z anarchi ponieważ wcześniej nie zginął wychodząc na shift widać jego model i daje pestke w głowę co tu widzisz podejrzanego sherlocku? b-

3:23 XD weź nie pij więcej albo odstaw coś bo masz lewy towar słychać anarchie, jeden nade po chwili drugi spodziewam się dwóch typów, wychylam cały czas "schodkowo" widzę zabijam typa b-

17:14  tutaj sam dałbym b+ oglądając to pierwszy raz lecz zastanowiłbym się mimo wszystko ponieważ to m4 i w cs 1.6 tickrate to chyba 32 maks nie pamiętam, dostał po prostu przy pizganiu fullauto na "backtracku" jeśli nie wiesz co to zapoznaj się co znaczy.

18:35  słyszę i widzę model, gościu wychyla daje full auto pickuje drugi dalej kończę spray i dwóch typów pada -

9:25  kolejna czasówka z pizdy bez wyjaśnienia chłopa wali flesha spodziewam się go z prawej więc wychylam i zabijam to chyba logiczne. Nie wiem co autor miał na myśli b-

11:47  następna czasówka bez sensu chłop stoi na kucaka w miejscu nie rusza się wychylam zabijam b-

16:44Sytucaja z dwoma pojedyńczymi strzałami na 1/4 widać pierwszy oddany strzał widać gdzie zostaje wystrzelony następnie ruch myszką i drugi strzał "pestkując" od początku, siada w głowę b- Coś masz ewidentnie z tym przyciąganiem

proszę o opinię i ewentualnie jakiegoś innego ubt, chyba, że po prostu chcesz mnie stąd wyjebać to zbanuj jeszcze na forum, pozdro. Bo chcę latać

megawrzuta.pl/r81qwqwz

• Lubię to! 1

• Smakosz Szlugów

Tak dla wyjaśnienia rozpisało Cię dwóch UBT. 

Vac banned zerknij na to swoim okiem. 

UBT Bo chcę latać.png

• Urlop

Jak czytam Twoje tłumaczenie czasówek to mi się od razu słabej jakości Stand-Up przypomina.... Wiesz dla przykładu gram na 100 / 400 / 999 fpsach i nie ma różnicy, bo jak każdy dobrze wie, cs był pisany pod 60fps (takie wtedy były monitory) więc wsadź sobie proszę te tłumaczenia na reddita, a nie tu :D 

Czasówki obejrzałem przy rozpisce Sobiecina i podtrzymuję jego werdykt. Nie wiem po co Ci te kolejne odwołania od odwołań jak sam dobrze wiesz, że się paliłeś ;) .

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Haha 2

xx.jpg

falubaz.jpg.c68e9f5b9f63def874c2675c023fcfae.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności