Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Ban demko

Obsikana Kupa

Recommended Posts

Nick: Obsikana Kupa

IP:46.205.204.181

Typ serwera: Only DD2

Nick admina:  Przez admina: Anty-Cheat [DD2] (takie cos mam w konsoli, jesli SAID ma admina to prawdopodobnie jego dzieło)

Data i godzina otrzymania bana: Czas nadania bana: 30.12.2024 - 14:14:46

Wyjasnienie: SAID zaczął wyzywac mnie od głąbów co mnie zdenerwowalo i powiedzialem mu pare slow, nastepnie dal mi gaga. Prosilem o odgagowanie to ze zlosci dal mi demko. Chory psychicznie czlowiek, przykre ale prawdziwe. Tutaj moje demko. megawrzuta.pl/o3ryeruj 

Wydruk z konsoli: 
||| Zostales zbanowany
||| Nick: Obsikana Kupa
||| IP: 46.205.204.181
||| SteamID: STEAM_0:0:42801687
||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2]
||| Powod: Czitowanie
||| Czas nadania bana: 30.12.2024 - 14:14:46
||| Dlugosc bana: Permanentnie
||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
||| Wygasnie: Nigdy
||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji

Proszę o rozpatrzenie i  odbanowanie.

• Zmieszany 1

• Smakosz Blantów

Obsikana Kupa prosze o edycje postu i wrzucenie Pova z folderu cstrike

Jezeli chodzi o gaga za kulture ktorego zaczał gracz  SAID , sprawdzilem w logach i mysle ze za te cytaty smialo mozesz miec gaga , wgl piszesz na u@ ale admina nie ma na serwie :)

image.png

A odnosnie bana za czitowanie to rozpaczął glosowanie  B4RT3K wiec prosze o rozpisanie demka w ciagu 24h w przeciwnym wypadku poleci banik :)

Gdy dany gracz będzie nadużywał zabawy będzie surowo karane banem  --> [Ban 1 - 7 dni]

image.png

• Lubię to! 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Odbanuje mnie ktos?

Pytam sie co mam wrzucic i nikt mi nie odpisuje i dajesz mi jakies ostrzezenie zamiast napisac co mam zrobic czy to jest normalne? 

Krissu, (edited)

Nastepnym razem proszę o edycję swojego posta. 

Gracz, który użył /voteban ma od momentu wywołania do tablicy 24h aby rozpisać owe demko a wtedy UBT się do tego odniesie.

Otrzymujesz jeden punkt warna za zbędny SPAM.

Edited by Krissu

Obejrzałem demko i przyznaję, że trochę odleciałem z tym voteban'em, także czekam na bana (to pierwsza taka wpadka, a nie pierwszy użyty przeze mnie voteban więc liczę na krótkiego bana).

Z drugiej strony za takie zachowanie jak na demku (8:14 czy 10:08->10:32) to nawet mi nie szkoda, że tyle czekasz na tego UB :)

• Lubię to! 3

• Admin CS 1.6 DD2

Pozwólcie ze jeszcze ja się udziele otóż dziwnym trafem nawet nie umiałeś pisać na czacie przeznaczonym dla terrorystów a jedynie na głównym dzięki czemu każdy widział gdzie idziemy bo jednak jakas cześć osób się ciebie słuchała dlatego mnie zirytowałeś to że ty się później odpaliłeś to już nie mój problem 🤷‍♂️

Na dodatek przeszkadzales w grze wyrzucając specjalnie pakę bo dostałeś gaga...

Masz 10 lat żeby tak się zachowywać?

Gag jest po to żebyś ochłonął zawsze mogłeś mnie dodać na steamie i pogadać i się pogodzić a nie specjalnie trollowac gierkę na dodatek wyzywać mnie na u@

EDIT : Polecam nie pokazywać swojego ip  Obsikana Kupa bo później możesz mieć różne problemy 😅

Edited by SAID

animiertes-gif-von-online-umwandeln-de.gif.e0653e7f2ea1dd8041f0a777b9b654d1.gif

Z racji tego ze juz przez jedna prowokacje znalazlem sie gdzie znalazlem pozwole sobie przemilczec dalsze zaczepki.

Kwestia bana mysle ze jest jasna - mam nadzieje ub i to mnie tylko interesuje.

PS. Dodam tylko SAID ze w internecie nikt nie jest anonimowy, proponuje na tym etapie sie rozejsc :) Pozdrowki.

• Smakosz Blantów

Podsumowując ,  B4RT3K ze wzgledu na to ze sie pofatygowales i sprawdziles demko nie naloze ci bana lecz nastepnym razem jak robicie te vote to chociaz te 4 minuty (plugin na tyle pozwala) poobserwujcie podejrzanego gracza na spect a nie walicice vote od razu :)

Obsikana Kupa  SAID a was prosze o ogarniecie sie z tym prowokowaniem i wyzywaniem bo i jeden i drugi ma czasami za "ostry" jezyk. 

Pozdrawiam :)

• Lubię to! 2
  • Super 1

image.png 

image.jpeg

image.jpeg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności