RAMBO z HG Posted January 4 Share Posted January 4 Nick podczas gry:RAMBO z HG IP/SteamID:STEAM_0:0:39131832 Typ serwera: BF2 klasyk Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: M4a1 Data, godzina otrzymania bana: 4.01.25r / 21:04 Wyjaśnienie: Witam . Admin M4a1 pisze do mnie na steam bym podał mu link do WG . Pobrałem tego WG ale mój WIN7 potrzebował czasu by pobrac jakies potrzebne pliki do odpalenia tego programu . Pierwszy raz sotykam sie z WG , (bo gram po długiej przerwie około 9 lat od kąd ostatni raz grałęm i nie spotakłem sie jeszcze z tym )nie wiem co to ,wiec potrzebowałem czasu by zrozumiec jak to funkcjonuje i co mam z tym zrobic . Pisałem o tym adminowi ale dał mi bana ze uciekam od WG . Prosze o rozpatrzenie tego bana Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: RAMBO z HG ||| IP: 46.113.4.55 ||| SteamID: STEAM_0:0:39131832 ||| Przez admina: M4a1 ||| Powod: ucieczka przed WG ||| Czas nadania bana: 04.01.2025 - 21:24:43 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][KLASYK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10]@FragArena.pl (de_dustyaztec) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin CS 1.6 BF2 M4a1 Posted January 4 Admin CS 1.6 BF2 Share Posted January 4 (edited) no to deko koloryzujesz i próbujesz zrobić tak by było na Twoje - zaprosiłem cie do Steam by Ci wytłumaczyć: *jak postepowac *jaka wersje pobrać (WIn7) *i ze potem skan i wyslac linka * poinformowałem Cie także byś uwazał na spec by serwer Cie nie wywalil za zbyt duze afk na specu by potem nie było niedomowień Ty zamiast pilnować tego i robić co trzeba po prostu wyszedłeś z serwera oraz z csa bo na steam byłes tylko Online a nie w grze nie mam Ci nic wiecej do powiedzenia - wyszedłeś z serwera gdy miałeś tego nie robić Tłumaczyłeś sie ze to wina pingów ale obserwowałem Cie i Twój ping byl stały 54 Zostawiam to wyższym , osobiście uważam ze na tyle ile mogłem Ci to wytłuamczyłem a ty po prostu wyszedłeś z całego Csa jak widac na screen (niebieski nick ) Bo chcę latać oki plugin pluginem ale w tym przypadku chłop nie wyszedł z serwera przez afk tylko wyszedł niby za pingi - co jest nie możliwe bo za ping go wywali z serwera a nie z całego Cs/a jak w tym wydaniu Edited January 4 by M4a1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiero, Posted January 4 VIP Share Posted January 4 Byłem na serwerze jak M4a1 pisał mi że dziwny ziomek itd, powiedziałem mu żeby go sprawdził jak ma jakieś podejrzenia, ja osobiście jak spoglądałem na podejrzanego (będąc w grze) to nie zauważyłem nic takiego, natomiast jak powiedział tak zrobił, sprawdził, no i mamy. Potwierdzam, że gracz raczej nie posiadał problemów z pingiem, jak dla mnie wyłączenie CSa to jest potwierdzenie ucieczki. Maciuś Pan zróbcie coś z tym żeby nie wywalało z serwera ze specta, my admini się tym zajmiemy bo potem wychodzą takie rzeczy. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted January 4 Smakosz Szlugów Share Posted January 4 M4a1 Hiero, skoro tak twierdzicie to poproszę o rozpiskę demka bo chyba oglądaliście gracza przed zrobieniem wg? Maciuś Pan ustal jak panowie podeszli do tematu, decyzja należy do Ciebie EDIT: Serio? "poinformowałem Cie także byś uwazał na spec by serwer Cie nie wywalil za zbyt duze afk na specu by potem nie było niedomowień" a co to jest jakiś maraton? Ludzie nie widzą co to jest a macie plugin do wyrzucania graczy za afk? To o czym my gadamy? Edit M4a1 widać na ssy, które wkleiłeś, że piszesz " jak wyrzuci Cię z serwera to wróć na serwer i bądź na respie. Samo Cię przerzuci na spect do momentu kiedy nie zrobisz wargoda" Czerwony Vac może być z każdej gry. Sprawdzałem i gracz nie ma banów na żadnej sieci. Maciuś Pan wrzuci logi jutro to będziemy więcej wiedzieć Edit Jak rozpocząłeś wargoda na początku mapy to demka nie będzie. Ponieważ mapa się zmieniła. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Maciuś Pan Posted January 4 Moderator Moderator Share Posted January 4 Jeśli chodzi o afk. Ten plugin został wyłączony. Niech rozpiszą demko i wtedy zobaczymy. Jeśli tak było jak napisał M4a1 M4a1to proszę o rozpisanie tego demka. Bo chcę latać, January 4 Wrzuć logi z serwera czy gracz został wywalony z serwera czy sam wyszedł. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin CS 1.6 BF2 M4a1 Posted January 4 Admin CS 1.6 BF2 Share Posted January 4 (edited) Obejrzałem jego demo z mapy dd2 20:11 na spokojnie patrząc z innych perspektyw nie widze nic podejrzanego - była jedna akcja co mnie bardzo ciekawiła ale patrzac z jego modelu bylo widac jak wbiega na trupa i widzial po prostu ze kampi za skrzynka ja go obserwuje od tygodnia wiec ta mapa mi nie mowi nic innych nie mam zapisanych by obejrzeć Ale mimo ze demko jest okey, nie daje mi spokoju fakt ze wywalilo go za pingi jak na serwerze nie ma pluginu wgranego ktory wywala za pingi także jest to jednoznacze ze wyszedł a nie został wywalony z urzedu demkoo czyste reszte nie mi oceniac - dla mnie uciekl a dla was> został wywalony za ping gdzie nie wywala za pingi bo nie ma co wywalic ;0 malo tego za ping wywali do Csa startowego czy tam wybor serwerow - gdzie nadal mozna zrobic WG bo nie wylaczył cs . a on za ping zostal wywalony do pulpitu dobrej nocy sorki za klopot edit: http://916886.hltv2.pukawka.pl/hltv-2501042011-de_dust2-1736017860-1736019180.zip edit2 Jeszcze jakby został wywalony za ping było by w konsoli "connection lost" a nie "wychodzi z serwera" edit 3 https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:39131832 VAC czerwony jak cos edit 4 bo tak sobie go od kilku dni ogladam az po dd2 mial dostac WG i trafilo ze stało sie to 1,20h pozniej tyle wiedzialem ze pewno trzeba bedzie tłumaczyc wiec poczekałem na poczatek mapy by wiecej czasu itp a wczesniej nie mialem mozliwosci na to by mu to zrobic bo dziecko mi spało / nie spało i nie chialem by sie nagle obudzilo i bym nie mogl mu pisac co dalej z wg jakby mial klopoy wiec tak zeszlo maciek jutro niech ogarnie z logow czy wyszedł czy wywalilo i tyle Edited January 4 by M4a1 Bo chcę latać, January 4 (edited) Link do demka? Czas nadania bana 21:24 A demko dajesz z 20:10 Nie kapuje tego serio Edited January 4 by Bo chcę latać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMBO z HG Posted January 4 Author Share Posted January 4 M4a1 wywaliło mi całkowicie CS podczas gdy pobierały mi się te pliki potrzebne do pobrania tego programu WG . Nie wyszedłem z CS sam . Możesz mi wierzyć lub nie . Mam pingi 40-50 tylko wtedy gdy na necie tylko gram , nic po za graniem wtedy nie mogę robić 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Maciuś Pan Posted January 5 Moderator Moderator Share Posted January 5 UB dajcie i koniec. Następnym razem będzie to inaczej i osobiście zrobione przeze mnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted January 5 Smakosz Szlugów Share Posted January 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts