Swirus Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) Wzór Nick podczas gry: Swirus IP/SteamID: 83.26.253.101/ STEAM_0:0:38510134 Typ serwera: BaseBuilder Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bajlando[t] Data, godzina otrzymania bana: 18.01.2025 - 17:09:13 Wyjaśnienie: Uważam, że ban którego otrzymałem jest nieadekwatny do popełnionych przeze mnie czynów. Uważam, że gracz Tomakuuu dobrze przedstawił sytuację więc myślę, że nie ma co się rozpisywać drugi raz na ten sam temat. Z góry dzięki. Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Swirus ||| IP: 83.26.253.101 ||| SteamID: STEAM_0:0:38510134 ||| Przez admina: Bajlando[t] ||| Powod: Boostowanie,zapraszam na forum FragArena.pl dzial BaseBuilder ||| Czas nadania bana: 18.01.2025 - 17:09:13 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BaseBuilder] [EXP] [KLASY] [LVL] [KLANY] [BRYLKI] [MOCE] [KOSCI] [ULEPSZENIA] [SKRZYNIE] [VIP] [SVIP] [BaseBuilder] FragArena. ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Edytowane 21 Stycznia przez Swirus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 20 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Bajlando[t] zapraszam do wypowiedzi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajlando[t] Opublikowano 22 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia (edytowane) Dobra no więc tak,daje Ci ub,wiedz że będę na was bardzo spoglądał,razem z Tomakuu. Nie powinienem was odbanowywac,za to śmianie się wciskanie kitu ludziom że się nie boostowaliscie,ja widziałem dobrze co cssetti pokazuje 23.30 razem z hltv ,miej się na baczności. Tak samo jak z Tomakuu,usuwam Ci lvl,bryłki itp. Do ub. następnym razem wysil się trochę bardziej pod wyjaśnieniami,bo nikt za was się nie będzie domyślał co i jak jak nie gra na BB ;)) Edytowane 22 Stycznia przez Bajlando[t] 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 22 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi