Swirus Posted January 20 Share Posted January 20 (edited) Wzór Nick podczas gry: Swirus IP/SteamID: 83.26.253.101/ STEAM_0:0:38510134 Typ serwera: BaseBuilder Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bajlando[t] Data, godzina otrzymania bana: 18.01.2025 - 17:09:13 Wyjaśnienie: Uważam, że ban którego otrzymałem jest nieadekwatny do popełnionych przeze mnie czynów. Uważam, że gracz Tomakuuu dobrze przedstawił sytuację więc myślę, że nie ma co się rozpisywać drugi raz na ten sam temat. Z góry dzięki. Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Swirus ||| IP: 83.26.253.101 ||| SteamID: STEAM_0:0:38510134 ||| Przez admina: Bajlando[t] ||| Powod: Boostowanie,zapraszam na forum FragArena.pl dzial BaseBuilder ||| Czas nadania bana: 18.01.2025 - 17:09:13 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: [BaseBuilder] [EXP] [KLASY] [LVL] [KLANY] [BRYLKI] [MOCE] [KOSCI] [ULEPSZENIA] [SKRZYNIE] [VIP] [SVIP] [BaseBuilder] FragArena. ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Edited January 21 by Swirus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted January 20 Smakosz Szlugów Share Posted January 20 Bajlando[t] zapraszam do wypowiedzi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajlando[t] Posted January 22 Share Posted January 22 (edited) Dobra no więc tak,daje Ci ub,wiedz że będę na was bardzo spoglądał,razem z Tomakuu. Nie powinienem was odbanowywac,za to śmianie się wciskanie kitu ludziom że się nie boostowaliscie,ja widziałem dobrze co cssetti pokazuje 23.30 razem z hltv ,miej się na baczności. Tak samo jak z Tomakuu,usuwam Ci lvl,bryłki itp. Do ub. następnym razem wysil się trochę bardziej pod wyjaśnieniami,bo nikt za was się nie będzie domyślał co i jak jak nie gra na BB ;)) Edited January 22 by Bajlando[t] 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted January 22 Smakosz Szlugów Share Posted January 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts