Admin CS 1.6 BF2 brejku Opublikowano 27 Stycznia Admin CS 1.6 BF2 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Nick podczas gry: brejku IP/SteamID: STEAM_0:1:4839508 Typ serwera: BF2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [BF2] Data, godzina otrzymania bana: 18:22 Wyjaśnienie: no nie wiem w sumie co napisac bo dostalem z dupy bana xd Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: brejku ||| IP: 193.56.104.53 ||| SteamID: STEAM_0:1:4839508 ||| Przez admina: Anty-Cheat [BF2] ||| Powod: X/KZ/VDC/Zhy Hack ||| Czas nadania bana: 27.01.2025 - 18:22:11 ||| Dlugosc bana: 3 ML_NOTFOUND: TIME_ELEMENT_MONT, 6 godzin i 40 minut ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10][VIP/eVIP]@FragArena.pl (awp_india) ||| Wygasnie: 28.04.2025 - 02:02:11 ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] * Przywileje ustawione @@@ EDIT MOJ POV https://megawrzuta.pl/qdkvz3ud 1 tayming.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 27 Stycznia Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Maciuś Pan zajmij się sytuacją bo wiem, że coś tam " szwankuje " antycheat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Maciuś Pan Opublikowano 27 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia brejku powinno już być git. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjony Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Ogarnięte zdejmijcie tego bana. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 27 Stycznia Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi