brejku Posted January 27 Share Posted January 27 Nick podczas gry: brejku IP/SteamID: STEAM_0:1:4839508 Typ serwera: BF2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [BF2] Data, godzina otrzymania bana: 18:22 Wyjaśnienie: no nie wiem w sumie co napisac bo dostalem z dupy bana xd Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: brejku ||| IP: 193.56.104.53 ||| SteamID: STEAM_0:1:4839508 ||| Przez admina: Anty-Cheat [BF2] ||| Powod: X/KZ/VDC/Zhy Hack ||| Czas nadania bana: 27.01.2025 - 18:22:11 ||| Dlugosc bana: 3 ML_NOTFOUND: TIME_ELEMENT_MONT, 6 godzin i 40 minut ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10][VIP/eVIP]@FragArena.pl (awp_india) ||| Wygasnie: 28.04.2025 - 02:02:11 ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] * Przywileje ustawione @@@ EDIT MOJ POV https://megawrzuta.pl/qdkvz3ud 1 tayming.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted January 27 Smakosz Szlugów Share Posted January 27 Maciuś Pan zajmij się sytuacją bo wiem, że coś tam " szwankuje " antycheat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grafik Maciuś Pan Posted January 27 Grafik Grafik Share Posted January 27 brejku powinno już być git. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrjony Posted January 27 Share Posted January 27 Ogarnięte zdejmijcie tego bana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Posted January 27 Użytkownik Miesiąca Share Posted January 27 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts