Klu3ek Opublikowano Czwartek o 18:32 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:32 1. Nick podczas gry: яєѕσυя¢єfυℓ ^_^ 2. IP/SteamID: STEAM_0:1:604858134 3. Data i godzina otrzymania bana: 30.01.2025 - 18:34:32 4. Nick admina banującego: SAID. 5. Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) 6. Nazwa mapy: DD2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". : megawrzuta.pl/e5pg7qrf Nwm polecam adminowi nauczyć się grać czy coś xD (Moge pomoc jak trzeba mam 10 lvl faceit w csie 2 mysle ze wystarczy) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano Czwartek o 18:35 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:35 Klu3ek gdzie jest Twój skan z wargoda? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Krissu Opublikowano Czwartek o 18:41 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:41 W świetle regulaminu forum: Cytat 1.2. Zakaz zakładania więcej niż jedno konto (multi konto = ban permanentny na obu kontach) Otrzymujesz bana permanentnego na forum oraz UnBana na serwerze nie dostaniesz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klu3ek Opublikowano Czwartek o 18:44 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:44 Mordeczko tamto konto mi sie zablokowalo nie da sie zalogowac wiec co mialem zrobic a co do wargoda to nie moglem nic wyslac nic mi sie nie wyswietlalo itd. a skana niby zrobilem 1 a po tym zadnych juz nie moglem pozdro Bo chcę latać, Czwartek o 18:47 Brak wargoda, Multikonto na forum ( masz 15 min blokaday, każdy tak ma jak wpisuje złe hasło), 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano Czwartek o 18:48 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:48 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi