Klu3ek Posted January 30 Share Posted January 30 1. Nick podczas gry: яєѕσυя¢єfυℓ ^_^ 2. IP/SteamID: STEAM_0:1:604858134 3. Data i godzina otrzymania bana: 30.01.2025 - 18:34:32 4. Nick admina banującego: SAID. 5. Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) 6. Nazwa mapy: DD2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". : megawrzuta.pl/e5pg7qrf Nwm polecam adminowi nauczyć się grać czy coś xD (Moge pomoc jak trzeba mam 10 lvl faceit w csie 2 mysle ze wystarczy) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted January 30 Smakosz Szlugów Share Posted January 30 Klu3ek gdzie jest Twój skan z wargoda? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Krissu Posted January 30 Junior Admin Junior Admin Share Posted January 30 W świetle regulaminu forum: Cytat 1.2. Zakaz zakładania więcej niż jedno konto (multi konto = ban permanentny na obu kontach) Otrzymujesz bana permanentnego na forum oraz UnBana na serwerze nie dostaniesz. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klu3ek Posted January 30 Author Share Posted January 30 Mordeczko tamto konto mi sie zablokowalo nie da sie zalogowac wiec co mialem zrobic a co do wargoda to nie moglem nic wyslac nic mi sie nie wyswietlalo itd. a skana niby zrobilem 1 a po tym zadnych juz nie moglem pozdro Bo chcę latać, January 30 Brak wargoda, Multikonto na forum ( masz 15 min blokaday, każdy tak ma jak wpisuje złe hasło), 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted January 30 Smakosz Szlugów Share Posted January 30 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts