Malpa Opublikowano Poniedziałek o 18:22 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:22 1. Malpa 2. ID Steam: 76561197986504606 3. 02.02.2025 - 18:23:53 4. SAID. 5. DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl 6. de_dust2 7. https://www.easypaste.org/file/k3RqBY1i/DD2.LOSOWANIE.sVIPa.Steam.Nocny.VIP.eVIP.sVIP.Skiny.atFragArena.pl.rar?lang=pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano Poniedziałek o 18:28 Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:28 SAID wiesz co robić, 24h 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAID Opublikowano 17 godzin temu VIP Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) Demo clear Co do rozpiski to bardzo ladne glowy ci wchodza mimo takiego movmentu 4:45- Stoisz w miejscu kolejny raz i wytlumacz mi dlaczego? 6:05 - Skaczesz po czym dajesz glowe ale mysle ze tutaj sporo szczescia takze +/- 10:15- Albo miales duze szczescie albo jakis aimlock w co akurat watpie +/- Ogolnie akcji nie bylo jakos bardzo podejrzanych ale to stanie w miejscu co jakis czas mnie ciekawi Szkoda ze opusciles serwer wtedy gdy mialem cie sprawdzic raczej wtedy nie dostal bys bana ode mnie Edytowane 15 godzin temu przez SAID hattrik, 16 godzin temu (edytowane) POV jest zawarty w temacie. Prosimy o rozpiskę Edytowane 15 godzin temu przez Torcik 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 15 godzin temu UBTeam Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi