Malpa Posted February 3 Share Posted February 3 1. Malpa 2. ID Steam: 76561197986504606 3. 02.02.2025 - 18:23:53 4. SAID. 5. DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl 6. de_dust2 7. https://www.easypaste.org/file/k3RqBY1i/DD2.LOSOWANIE.sVIPa.Steam.Nocny.VIP.eVIP.sVIP.Skiny.atFragArena.pl.rar?lang=pl 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted February 3 Smakosz Szlugów Share Posted February 3 SAID wiesz co robić, 24h 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAID Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Demo clear Co do rozpiski to bardzo ladne glowy ci wchodza mimo takiego movmentu 4:45- Stoisz w miejscu kolejny raz i wytlumacz mi dlaczego? 6:05 - Skaczesz po czym dajesz glowe ale mysle ze tutaj sporo szczescia takze +/- 10:15- Albo miales duze szczescie albo jakis aimlock w co akurat watpie +/- Ogolnie akcji nie bylo jakos bardzo podejrzanych ale to stanie w miejscu co jakis czas mnie ciekawi Szkoda ze opusciles serwer wtedy gdy mialem cie sprawdzic raczej wtedy nie dostal bys bana ode mnie Edited February 4 by SAID hattrik, February 4 (edited) POV jest zawarty w temacie. Prosimy o rozpiskę Edited February 4 by Torcik 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hattrik Posted February 4 UBTeam Share Posted February 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts