Malpa Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 1. Malpa 2. ID Steam: 76561197986504606 3. 02.02.2025 - 18:23:53 4. SAID. 5. DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl 6. de_dust2 7. https://www.easypaste.org/file/k3RqBY1i/DD2.LOSOWANIE.sVIPa.Steam.Nocny.VIP.eVIP.sVIP.Skiny.atFragArena.pl.rar?lang=pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Bo chcę latać Opublikowano 3 Lutego Urlop Udostępnij Opublikowano 3 Lutego SAID wiesz co robić, 24h 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123466789 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Demo clear Co do rozpiski to bardzo ladne glowy ci wchodza mimo takiego movmentu 4:45- Stoisz w miejscu kolejny raz i wytlumacz mi dlaczego? 6:05 - Skaczesz po czym dajesz glowe ale mysle ze tutaj sporo szczescia takze +/- 10:15- Albo miales duze szczescie albo jakis aimlock w co akurat watpie +/- Ogolnie akcji nie bylo jakos bardzo podejrzanych ale to stanie w miejscu co jakis czas mnie ciekawi Szkoda ze opusciles serwer wtedy gdy mialem cie sprawdzic raczej wtedy nie dostal bys bana ode mnie Edytowane 4 Lutego przez SAID hattrik, 4 Lutego (edytowane) POV jest zawarty w temacie. Prosimy o rozpiskę Edytowane 4 Lutego przez Torcik 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hattrik Opublikowano 4 Lutego UBTeam Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi