CoxMashine Posted February 18 Share Posted February 18 Cześć, widziałem strimka na tiktoku, dawno nie grałem w csa a że naszła mnie ochota to go ściągnąłem, wbiłem do was na serwer i odrazu dostałem bana. ściągłem innego csa z cssetti więc powinno być ok bo ban dostałem za antysmoke czy mogę dostać unbana? Nick Cox Mashine Nick podczas gry: Cox Mashine IP/SteamID: VALVE_2:0:1121349267 Typ serwera: [BF2] Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [BF2] Data, godzina otrzymania bana: 18.02.2025 - 13:31:36 Wyjaśnienie: widziałem strimka na tiktoku, dawno nie grałem w csa a że naszła mnie ochota to go ściągnąłem, wbiłem do was na serwer i odrazu dostałem bana. ściągłem innego csa z cssetti więc powinno być ok bo ban dostałem za antysmoke Wydruk z konsoli: Zostales zbanowany ||| Nick: Cox Mashine ||| IP: 83.26.197.54 ||| SteamID: VALVE_2:0:1121349267 ||| Przez admina: Anty-Cheat [BF2] ||| Powod: Anti Smoke [#13] ||| Czas nadania bana: 18.02.2025 - 13:31:36 ||| Dlugosc bana: 1 tydzien ||| Serwer: [BF2][32 ODZNAKI][SPRZEDAZ ODZNAK][NOSTALGIA][FREE VIP 18-10][VIP/eVIP]@FragArena.pl (de_eldorado) ||| Wygasnie: 25.02.2025 - 13:31:36 ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnieni Informacje Krissu, February 18 (edited) Zastosuj się do wzoru. https://fragarena.pl/topic/4775-odwołaj-się-od-bana/ Edited February 18 by Krissu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Vac banned Posted February 19 Urlop Share Posted February 19 Masz pecha, że pobrałeś wersję z anty-smoke A tak na poważnie, to pierwszy raz słyszę żeby były wersje cs-a do pobrania z anty-smoke i na stronie do pobierania nikt nic nie wspomniał o tym Odczekaj swój czas bana i wtedy ponownie zapraszamy na serwery. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Vac banned Posted February 19 Urlop Share Posted February 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts