Michał Posted February 21 Share Posted February 21 Dostałem bana za cheaty chciałbym się odwołać i móc zabrać na serwerze bf2 odznaki32 Fragarena proszę o ropzatrzenie Bo chcę latać, February 21 Witaj drogi użytkowniku! Edytuj tego posta i zastosuj się do wzoru, który Ci tutaj wrzucam. Wtedy rozpatrzymy Twoje odwołanie. Wzór Nick podczas gry: IP/SteamID: Typ serwera: Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Data, godzina otrzymania bana: Wyjaśnienie: Wydruk z konsoli: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał Posted February 21 Author Share Posted February 21 Nick <<mp5>> IP:83.10.111.98 Steam:VALVE_2:0 731243210 Przez Admina: Anty-cheat[BF2] Powód:Aim-Detected Czas nadania bana 21.02.2025 11:48:14 Długość bana: permanentnie Serwer:[BF2][32ODZNAKI][SPRZEDAŻ ODZNAK] [NOSTALGIA] [FREE VIP] 18-10/[email protected] (aim_crazyjump) Wygaśnie: Nigdy Zapraszamy na fragarena.pl do wyjśnienia sytuacji [FB]-------------------------[FB] BUILD 3378 SERVER (0CRC) Proszę prośba o odwołanie bana Bo chcę latać, February 22 czysto 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted February 22 Smakosz Szlugów Share Posted February 22 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts