wesiudev Posted February 28, 2025 Share Posted February 28, 2025 (edited) Nick podczas gry: spongebob on acid IP/SteamID: STEAM_0:0:161583095 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: 28.02.2025 - 17:28:16 Wyjaśnienie: Nie mogłem zrobić wargoda bo wyłączał się przed ukończeniem skanowania, a nie czitowalem. Nawet demka nie mogę wrzucić bo zmieniło mapę w trakcie wargodowania. Ale do sedna - miałem staty 7/1 i akurat 3 lucky shoty siadły, połowiczny skan przez skrzynkę na ct, na midzie był drugi to sie wychylilem ez kill i potem w brame na b strzelilem, a akurat wbil typek pod celownik, według mnie normalna akcja, gram na serwie jakiś czas i miewałem lepsze akcje. Pozostawiam mój los w waszych rękach i liczę na pozytywne rozpatrzenie ub. Wydruk z konsoli: Bo chcę latać https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3038938 ||| Zostales zbanowany ||| Nick: spongebob on acid ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:0:161583095 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Brak skana z wargoda ||| Czas nadania bana: 28.02.2025 - 17:28:16 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Edited March 1, 2025 by wesiudev dodanie wargoda 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted February 28, 2025 Właściciel Własciciel Share Posted February 28, 2025 Witam wejdź w cs Biblioteka właściwości cs i pokaz na jakiej wersji grasz cs i jaka masz Wersje w której chcesz wziąć udział wesiudev 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesiudev Posted February 28, 2025 Author Share Posted February 28, 2025 18 godzin temu, Torcik napisał: Witam wejdź w cs Biblioteka właściwości cs i pokaz na jakiej wersji grasz cs i jaka masz Wersje w której chcesz wziąć udział wesiudev Sory że tak wyszło ale teraz u kumpla jestem a piwku zrobię to jutro z rana 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Bo chcę latać Posted March 1, 2025 Moderator Moderator Share Posted March 1, 2025 wesiudev zmień wersję na steam legacy, pobierz wersję na windows 7 i wykonaj skana. Następnie edytuj post wrzuć link że skanem ( masz 24h ) 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted March 1, 2025 Właściciel Własciciel Share Posted March 1, 2025 Panowie proszę mieć gracza teraz na uwadze Admin CS 1.6 DD2ewentualnie pova pod koniec mapy i sprawdzać co jakiś czas czy gracz umie już na serwie wykonać wargoda na wersji steam legacy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted March 1, 2025 Właściciel Własciciel Share Posted March 1, 2025 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts