wesiudev Posted February 28 Share Posted February 28 (edited) Nick podczas gry: spongebob on acid IP/SteamID: STEAM_0:0:161583095 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chce latać Data, godzina otrzymania bana: 28.02.2025 - 17:28:16 Wyjaśnienie: Nie mogłem zrobić wargoda bo wyłączał się przed ukończeniem skanowania, a nie czitowalem. Nawet demka nie mogę wrzucić bo zmieniło mapę w trakcie wargodowania. Ale do sedna - miałem staty 7/1 i akurat 3 lucky shoty siadły, połowiczny skan przez skrzynkę na ct, na midzie był drugi to sie wychylilem ez kill i potem w brame na b strzelilem, a akurat wbil typek pod celownik, według mnie normalna akcja, gram na serwie jakiś czas i miewałem lepsze akcje. Pozostawiam mój los w waszych rękach i liczę na pozytywne rozpatrzenie ub. Wydruk z konsoli: Bo chcę latać https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=3038938 ||| Zostales zbanowany ||| Nick: spongebob on acid ||| IP: ||| SteamID: STEAM_0:0:161583095 ||| Przez admina: Bo chce latać ||| Powod: Brak skana z wargoda ||| Czas nadania bana: 28.02.2025 - 17:28:16 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji Edited March 1 by wesiudev dodanie wargoda 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted February 28 Właściciel Własciciel Share Posted February 28 Witam wejdź w cs Biblioteka właściwości cs i pokaz na jakiej wersji grasz cs i jaka masz Wersje w której chcesz wziąć udział wesiudev 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesiudev Posted February 28 Author Share Posted February 28 18 godzin temu, Torcik napisał: Witam wejdź w cs Biblioteka właściwości cs i pokaz na jakiej wersji grasz cs i jaka masz Wersje w której chcesz wziąć udział wesiudev Sory że tak wyszło ale teraz u kumpla jestem a piwku zrobię to jutro z rana 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted March 1 Smakosz Szlugów Share Posted March 1 wesiudev zmień wersję na steam legacy, pobierz wersję na windows 7 i wykonaj skana. Następnie edytuj post wrzuć link że skanem ( masz 24h ) 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted March 1 Właściciel Własciciel Share Posted March 1 Panowie proszę mieć gracza teraz na uwadze Admin CS 1.6 DD2ewentualnie pova pod koniec mapy i sprawdzać co jakiś czas czy gracz umie już na serwie wykonać wargoda na wersji steam legacy 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted March 1 Właściciel Własciciel Share Posted March 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts