NAWOJEK Posted March 5, 2025 Share Posted March 5, 2025 1. Nick podczas gry: NAWOJEK 2. IP/SteamID: STEAM_0:4:754367089 3. Data i godzina otrzymania bana: 05.03.2025 - 12:51:26 4. Nick admina banującego: Vac Banned 5. Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) 6. Nazwa mapy: de_dust2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". NIE DOSTAŁEM SCREENSHOTÓW, Powód: Ucieczka od screenshotów? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedTube Fan k1ll3r Posted March 5, 2025 RedTube Fan Share Posted March 5, 2025 Chłopie co ty myślisz, że UBT na Fragarenie jest w ułomne? Obserwowałem Cię dwie mapy, sprawdziłem Twoja historię banów i na koniec podjąłem decyzję żeby zrobić Ci ssy (chociaż nie jestem ich zwolennikiem) Sofcik wbudowany w wh do ucieczki po pierwszym ssie już jest znany od dawien dawna i nikt nie kupi Twojego tłumaczenia, że akurat wychodziłeś z gry Tak więc reasumując: Idź chłopie szukaj innej sieci i na niej się pal. U nas już nie zagościsz. Brak UB. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedTube Fan k1ll3r Posted March 5, 2025 RedTube Fan Share Posted March 5, 2025 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts