NAWOJEK Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 1. Nick podczas gry: NAWOJEK 2. IP/SteamID: STEAM_0:4:754367089 3. Data i godzina otrzymania bana: 05.03.2025 - 12:51:26 4. Nick admina banującego: Vac Banned 5. Typ serwera: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) 6. Nazwa mapy: de_dust2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". NIE DOSTAŁEM SCREENSHOTÓW, Powód: Ucieczka od screenshotów? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 5 Marca Urlop Udostępnij Opublikowano 5 Marca Chłopie co ty myślisz, że UBT na Fragarenie jest w ułomne? Obserwowałem Cię dwie mapy, sprawdziłem Twoja historię banów i na koniec podjąłem decyzję żeby zrobić Ci ssy (chociaż nie jestem ich zwolennikiem) Sofcik wbudowany w wh do ucieczki po pierwszym ssie już jest znany od dawien dawna i nikt nie kupi Twojego tłumaczenia, że akurat wychodziłeś z gry Tak więc reasumując: Idź chłopie szukaj innej sieci i na niej się pal. U nas już nie zagościsz. Brak UB. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Vac banned Opublikowano 5 Marca Urlop Udostępnij Opublikowano 5 Marca 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi