Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

Odwołanie Sick Obsession

Recommended Posts

• Nick podczas gry: Sick Obsession
  • IP/SteamID:   STEAM_1:0:1812078151
  • Typ serwera:  OnlyDD2 Cs 1.6
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana:  Nie mam pojęcia 
  • Data, godzina otrzymania bana:  06.03.2025 - 19:05:40
  • Wyjaśnienie:  Otóż dałem random heada przez boxa, problem polega na tym, że wiedziałem/domyślałem się, że ktoś tam jest jako, że chwilę wcześniej dostawałem skany przez ścianę na B, dodatkowo ktoś zabił mi teammate z podestu B, więc random skana dałem, do tego w biegu, za chwilę dostaje bana za czitowanie.  Dodam tylko, że każdy kto używa mózgu i gra w tą grę dłużej niż tydzień pomyślałby podobnie do mnie, że ktoś mógłby tam stać :D
  • Wydruk z konsoli:  
    [FB]-------------------------------------[FB]
    ||| Zostales zbanowany
    ||| Nick: Sick Obsession
    ||| IP: 89.64.80.232
    ||| SteamID: STEAM_1:0:1812078151
    ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2]
    ||| Powod: Czitowanie
    ||| Czas nadania bana: 06.03.2025 - 19:05:40
    ||| Dlugosc bana: Permanentnie
    ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2)
    ||| Wygasnie: Nigdy
    ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji
    [FB]----------------------------

Gram tu od niedawna, to prawda, ale w 1.6 gram pół życia, mam 30 lat i nie cheatuje, nie chciałoby mi się pisać odwołania XD
  • Lubię to! 3

• Własciciel
Właściciel

Panie 20sec prosze o rozpisanie demka sprawdzimy twoje umiejętności nie rozpisanie demka ani nie będąc na spec oglądaniu gracza wnioskuje od 1-3 dniowego bana za bawienie się votebanem. 
image.png

image.png

Nieuzasadnione nadużywanie VoteBan Bedzie Surowo Karane
Akceptuje zasady - NALEŻY WYBRAĆ  8 [Wybierając - Akceptujesz Zbanowanie Gracza]
Zmieniam zdanie wyjecie z VoteBana

UB Team CS 1.6Prosze o werdykt końcowy dziękuje :) 

• Lubię to! 5
  • Piwko 2

cT0SxdZ — kopia.gif

VIP

Już rozpisuje:

SEKUNDA > 0:49/50 - Rzucasz sobie smoke'a już nie wnikając że wszedłeś na tego mid'a jak gdyby nigdy nic i zacząłeś strzelać przez smoke'a tam gdzię sa typy. Kilka sekund później wstrzeliwujesz się przez tego smoke'a i celujesz na graczy. Następnie gracz siedzi w smoke'u i zaczynasz do niego strzelać, nie widząc go, lepiej widać w zmniejszonym tempie że go nie widać.

MINUTA 7:38/40 - Wchodzisz na B, dostajesz info żebyś pomógł, potem lekko patrzysz brame, idziesz na okno, na CT rzucony jest smoke, dostajesz info że jest CT ale skąd wiedziałeś, że jest akurat tam? Strzeliłeś w niego pomimo tego że go nie widziałeś, nie było szans że go widziałeś, mógł stać równie dobrze dalej na CT a nie tam gdzie w niego strzelałeś - dziwne.

MINUTA 9:17/19 - Ponoć dostałeś jakieś informacje że ktoś jest na podeście takie dokładne, a nic takiego nie było słychać. Wchodzisz na górny rzucasz jakieś flash'e, smoke rzucony przed podest i idealnie wcelowałeś się w moją głowę przez smoke'a i skrzynkę, po czym dałeś mi banie i uciekłeś skitrać się do dolnego, gdzie akurat szedł gość - ciekawe.

Więcej akcji nie było, bo dość szybko dostał bana przez te co już pokazał. Nie ja sam chciałem voteban'a dać ale go dałem, to muszę się z tego wywiązać. Powodzenia dla UB Team'u w podjęciu decyzji, podejmijcie prawidłową i rozpatrzcie na wysokim poziomie, miłego!

EDIT DO ODPOWIEDZI////

- No nie wiem, wchodzisz na serwer jak mówisz i takie akcje to niezbyt fajne. Nie wszystkie osoby, które używają wspomagaczy, odpalają się na całego i widać od razu że coś mają. Dla mnie ewidentnie jest coś nie tak i możesz się kryć ze swoimi wspomagaczami. Decyzję pozostawiamy dla UB Team'u.

Każdy człowiek popełnia błędy, rozpisałem demko bo to obowiązek za to co robię. Wywiązuje się z tego i nie mam problemu. Dla mnie to dziwne ale mówię, poczekajmy na główną decyzję bo aktualnie to tłumaczysz się jakbyś faktycznie coś miał.

LINK DO POBRANIA DEMKA: http://782064.hltv2.pukawka.pl/hltv-2503061855-de_dust2-1741283700-1741284900.zip

Edited by 20sec
  • Lubię to! 2
  • Piwko 1

Posted (edited)
4 minuty temu, 20sec napisał:

MINUTA 7:38/40 - Wchodzisz na B, dostajesz info żebyś pomógł, potem lekko patrzysz brame, idziesz na okno, na CT rzucony jest smoke, dostajesz info że jest CT ale skąd wiedziałeś, że jest akurat tam? Strzeliłeś w niego pomimo tego że go nie widziałeś, nie było szans że go widziałeś, mógł stać równie dobrze dalej na CT a nie tam gdzie w niego strzelałeś - dziwne. 

Otóż ten gość strzelał do mnie pierwszy chciałbym zauważyć, a że miał low HP to szybko poległ. 

MINUTA 9:18/19 - Ponoć dostałeś jakieś informacje że ktoś jest na podeście takie dokładne, a nic takiego nie było słychać. Wchodzisz na górny rzucasz jakieś flash'e, smoke rzucony przed podest i idealnie wcelowałeś się w moją głowę przez smoke'a i skrzynkę, po czym dałeś mi banie i uciekłeś skitrać się do dolnego, gdzie akurat szedł gość- ciekawe. - Nigdzie nie napisałem, że dostałem info, DOSTAWAŁEM SKANY, POTEM ZGINĄŁ MÓJ TEAMMATE Z PODESTU. 

Co do wcześniejszych akcji to skanowałem smoke'i i nawet widać, że większość strzałów to miss, a zanim ja tam ludzi zabijam to pół magazynku tracę - cheater raczej celniej trafia.  I bardzo wygodnie jest powiedzieć, że nie Ty chciałeś bana, ale go dałeś - Bądź odpowiedzialny za to, co robisz.

Edited by Sick Obsession
  • Lubię to! 2

• Smakosz Szlugów

Fajnie a gdzie link do demka? Bo się wymieniacie argumentami a nawet nie wiemy co sprawdzać xD

Edit.

Demko czyste.

20sec z racji tego, że rozpisałeś demko, karać nie będę ;)

UB

• Lubię to! 1
  • Haha 8

image.png

image.png

UBT Bo chcę latać.png

• Smakosz Szlugów

image.png

• Lubię to! 2
  • Super 1

image.png

image.png

UBT Bo chcę latać.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności