Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted June 7 Smakosz Szlugów Share Posted June 7 Nick podczas gry: LeGit Aim From Thaiti IP/SteamID: STEAM_0:1:530713670 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: voteban Data, godzina otrzymania bana: 21:00 Wyjaśnienie: Wbiłem na serwer po dłuższej przerwie zobaczyć co i jak, lepiej się dzisiaj poczułem. Zagrałem mapkę i cyk banik Czekam na rozpiskę od płaczka, który zrobił vote. Staty 23/8 jakieś za dobre nie były. Wydruk z konsoli: ||| Zostales zbanowany ||| Nick: LeGit Aim From Thaiti ||| IP: ************ ||| SteamID: STEAM_0:1:530713670 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 07.06.2025 - 20:59:42 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] [TBM] Runda zakonczona, sprawdzam druzyny. Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." link do pova: megawrzuta.pl/b9uwimjg 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Posted June 7 Użytkownik Miesiąca Share Posted June 7 Demko czyste "cziterze" 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Użytkownik Miesiąca SoBiEcIn. Posted June 7 Użytkownik Miesiąca Share Posted June 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts