Moderator Bo chcę latać Posted June 8, 2025 Moderator Moderator Share Posted June 8, 2025 Data i Godz: wczoraj Mapa: DD2 Typ serwera: DD2 Steam ID/ IP czitera: STEAM_0:1:438184797 Nick czitera: Letecke dni Adrian:) Rodzaj czitu: anty smoke Link do hltv: 1. megawrzuta.pl/jtoiiz0l Czasówki: 3:02 do 3:07 7:26 8:22 20:00 2. megawrzuta.pl/oqcwzvzu 3:45 3. megawrzuta.pl/qxmjhexz 6:00 leci po modelu 7:00 to samo 9:05 akcja na gali nic nie widać 12:30 To jest tak widoczne, że hltv powinno wystarczyć. A tak apropos od rana dzisiaj znowu votbanuja niewinnych ludzi a sami się palą 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoChybaTy Posted June 8, 2025 Share Posted June 8, 2025 (edited) mogę się wypowiedzieć jako świadek. dziś grałem ze zgłoszonym graczem i też podejrzewałem to samo, typ co prawda nie grzeszy skillem ale jego głowną taktyką było obrzuacanie się smoke'ami i strzelanie przez nich co wydawało mi się dziwne bo kompletnie nic nie widać a strzelał i trafiał cały czas. drugą sprawa kiedy nie dawał sobie rady prawdopodobnie razem z kolegą dali voteban ponieważ dostałem perma co nie było dla mnie zrozumiałe od anty-cheat od którego już napisałem odwołanie Edited June 8, 2025 by NoChybaTy 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Makss Posted June 8, 2025 Właściciel Własciciel Share Posted June 8, 2025 Chłopek ma bana na zawsze, gdyby się odwoływał, to wrócimy do tego tematu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Makss Posted June 8, 2025 Właściciel Własciciel Share Posted June 8, 2025 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts