Smakosz Szlugów Bo chcę latać Opublikowano 8 Czerwca Smakosz Szlugów Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Data i Godz: wczoraj Mapa: DD2 Typ serwera: DD2 Steam ID/ IP czitera: STEAM_0:1:438184797 Nick czitera: Letecke dni Adrian:) Rodzaj czitu: anty smoke Link do hltv: 1. megawrzuta.pl/jtoiiz0l Czasówki: 3:02 do 3:07 7:26 8:22 20:00 2. megawrzuta.pl/oqcwzvzu 3:45 3. megawrzuta.pl/qxmjhexz 6:00 leci po modelu 7:00 to samo 9:05 akcja na gali nic nie widać 12:30 To jest tak widoczne, że hltv powinno wystarczyć. A tak apropos od rana dzisiaj znowu votbanuja niewinnych ludzi a sami się palą 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoChybaTy Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) mogę się wypowiedzieć jako świadek. dziś grałem ze zgłoszonym graczem i też podejrzewałem to samo, typ co prawda nie grzeszy skillem ale jego głowną taktyką było obrzuacanie się smoke'ami i strzelanie przez nich co wydawało mi się dziwne bo kompletnie nic nie widać a strzelał i trafiał cały czas. drugą sprawa kiedy nie dawał sobie rady prawdopodobnie razem z kolegą dali voteban ponieważ dostałem perma co nie było dla mnie zrozumiałe od anty-cheat od którego już napisałem odwołanie Edytowane 8 Czerwca przez NoChybaTy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 8 Czerwca Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Chłopek ma bana na zawsze, gdyby się odwoływał, to wrócimy do tego tematu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Makss Opublikowano 8 Czerwca Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi