Devi-_ Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) Nick podczas gry: Devi-_ IP/SteamID: STEAM_0:0:461617953 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chcę latać Data, godzina otrzymania bana: 18.09.2025 - 20:16:31 Wyjaśnienie: "Wrzuc pova na forum" LINK DO DEMA : https://megawrzuta.pl/hjfq1y0i Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Devi-_ ||| SteamID: STEAM_0:0:461617953 ||| Przez admina: Bo chcę latać ||| Powod: Wrzuc pova na forum ||| Czas nadania bana: 18.09.2025 - 20:16:31 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." już Edytowane 18 Września przez Devi-_ brak linku do dema Bo chcę latać, 18 Września (edytowane) Witaj Devi-_ proszę żebyś edytował post i wrzucił swojego pova. Nagrał Ci się w csstrike. Tutaj masz instrukcje jak masz to zrobić: Edytowane 18 Września przez Bo chcę latać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 18 Września UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Września Jutro się za to zabiorę. Proszę o cierpliwość. Demko czyste, UB 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team CS 1.6 Bo chcę latać Opublikowano 19 Września UBTeam UB Team CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 19 Września 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi