Devi-_ Posted September 18 Share Posted September 18 (edited) Nick podczas gry: Devi-_ IP/SteamID: STEAM_0:0:461617953 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bo chcę latać Data, godzina otrzymania bana: 18.09.2025 - 20:16:31 Wyjaśnienie: "Wrzuc pova na forum" LINK DO DEMA : https://megawrzuta.pl/hjfq1y0i Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Devi-_ ||| SteamID: STEAM_0:0:461617953 ||| Przez admina: Bo chcę latać ||| Powod: Wrzuc pova na forum ||| Czas nadania bana: 18.09.2025 - 20:16:31 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji [FB]-------------------------------------[FB] Kicked by Console: "Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." Kicked :"Jestes zbanowany. Sprawdz swoja konsole." już Edited September 18 by Devi-_ brak linku do dema Bo chcę latać, September 18 (edited) Witaj Devi-_ proszę żebyś edytował post i wrzucił swojego pova. Nagrał Ci się w csstrike. Tutaj masz instrukcje jak masz to zrobić: Edited September 18 by Bo chcę latać 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted September 18 Smakosz Szlugów Share Posted September 18 Jutro się za to zabiorę. Proszę o cierpliwość. Demko czyste, UB 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakosz Szlugów Bo chcę latać Posted September 19 Smakosz Szlugów Share Posted September 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts