mikki6644 Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października ty wez tam odbnuj przeciez ja nic nie reklamowalem. ziomek chcial 1vs1 to lepiej na awp zrobic a nie przeciez ja w csa gram raz na ruski rok, nie robta lipy dajcie unbana a wez gosciu, ja chce tylko unbana bo ziomek nie chcial 1vs1 i mnie gosc wystawil myslisz, ze ja bede jakies wzory robil??? nie rob lipy gosciu co to jest. dajcie spokoj grajmy, strzelajmy a wez gosciu, ja chce tylko unbana bo ziomek nie chcial 1vs1 i mnie gosc wystawil myslisz, ze ja bede jakies wzory robil??? nie rob lipy gosciu co to jest. dajcie spokoj grajmy, strzelajmy ty no wez ja postrzelac chcialem na duscie................................... SoBiEcIn., 18 Października Zedytuj post i dostosuj sie do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 18 Października Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 18 Października Bez wzoru, nie wiadomo o co chodzi. Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakosz Blantów SoBiEcIn. Opublikowano 18 Października Smakosz Blantów Udostępnij Opublikowano 18 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi