mikki6644 Posted October 18 Share Posted October 18 ty wez tam odbnuj przeciez ja nic nie reklamowalem. ziomek chcial 1vs1 to lepiej na awp zrobic a nie przeciez ja w csa gram raz na ruski rok, nie robta lipy dajcie unbana a wez gosciu, ja chce tylko unbana bo ziomek nie chcial 1vs1 i mnie gosc wystawil myslisz, ze ja bede jakies wzory robil??? nie rob lipy gosciu co to jest. dajcie spokoj grajmy, strzelajmy a wez gosciu, ja chce tylko unbana bo ziomek nie chcial 1vs1 i mnie gosc wystawil myslisz, ze ja bede jakies wzory robil??? nie rob lipy gosciu co to jest. dajcie spokoj grajmy, strzelajmy ty no wez ja postrzelac chcialem na duscie................................... SoBiEcIn., October 18 Zedytuj post i dostosuj sie do wzoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop SoBiEcIn. Posted October 18 Urlop Share Posted October 18 Bez wzoru, nie wiadomo o co chodzi. Zamykam 1 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop SoBiEcIn. Posted October 18 Urlop Share Posted October 18 *DEAD* celuję na trackballu : no ku*wa co za smiec j*bany zawsze wszystko wszedzie wie *DEAD* celuję na trackballu : odechciewa sie grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts