NICK ONLY DD2 Posted March 21 Share Posted March 21 1. Nick podczas gry: NICK 2. IP/SteamID: Nie wiem, czy to to . IP: 95.90.208.29 3. Data i godzina otrzymania bana: Czas nadania bana: 21.03.2026 - 18:26:27 4. Nick admina banującego: Przez admina: Olek 5. Typ serwera: Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.p 6. Nazwa mapy: De_dust2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". : megawrzuta.pl/wig6k2ti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Bo chcę latać Posted March 21 Moderator Moderator Share Posted March 21 Kod crc nie może być taki sam rozmiar też jest taki sam grzebałeś coś z tymi screenami, bez UB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Bo chcę latać Posted March 21 Moderator Moderator Share Posted March 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts