NICK ONLY DD2 Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 1. Nick podczas gry: NICK 2. IP/SteamID: Nie wiem, czy to to . IP: 95.90.208.29 3. Data i godzina otrzymania bana: Czas nadania bana: 21.03.2026 - 18:26:27 4. Nick admina banującego: Przez admina: Olek 5. Typ serwera: Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.p 6. Nazwa mapy: De_dust2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". : megawrzuta.pl/wig6k2ti 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 21 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Marca Kod crc nie może być taki sam rozmiar też jest taki sam grzebałeś coś z tymi screenami, bez UB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 21 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Marca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi