NICK ONLY DD2 Opublikowano Sobota o 17:49 Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:49 1. Nick podczas gry: NICK 2. IP/SteamID: Nie wiem, czy to to . IP: 95.90.208.29 3. Data i godzina otrzymania bana: Czas nadania bana: 21.03.2026 - 18:26:27 4. Nick admina banującego: Przez admina: Olek 5. Typ serwera: Serwer: ElitaCS[ONLY DD2][SKINY] [DARMOWY VIP NOCNY 21:00] [ROZBUDOWANE RANGI] [ASYSTY] [LECZENIE] [MEDALE] [LOSOWY VIP] Fragarena.p 6. Nazwa mapy: De_dust2 7. Link do screenshotów/POV zapakowany w *.rar *.zip ma się znaleźć 5 screenów w formacie .bmp lub POV, czyli demo o nazwie "DD2_[LOSOWANIE_sVIPa][Steam_Nocny_VIP][eVIP_sVIP][Skiny]@FragArena_pl.dem". : megawrzuta.pl/wig6k2ti 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Sobota o 18:50 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:50 Kod crc nie może być taki sam rozmiar też jest taki sam grzebałeś coś z tymi screenami, bez UB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano Sobota o 18:50 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:50 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi