Eagle Opublikowano 28 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Nick podczas gry: Eagle IP/SteamID: STEAM_0:1:197623377 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anty-Cheat [DD2] Data, godzina otrzymania bana: 28.08.2026 - 22:16:33 Wyjaśnienie: Gram sobie na legalu a tu ban. Proszę o szybkie ub Wydruk z konsoli: [FB]-------------------------------------[FB] ||| Zostales zbanowany ||| Nick: Eagle ||| IP: 62.182.231.184 ||| SteamID: STEAM_0:1:197623377 ||| Przez admina: Anty-Cheat [DD2] ||| Powod: Czitowanie ||| Czas nadania bana: 28.08.2026 - 22:16:33 ||| Dlugosc bana: Permanentnie ||| Serwer: DD2 [LOSOWANIE sVIPa][Steam/Nocny VIP][eVIP/sVIP][Skiny]@FragArena.pl (de_dust2) ||| Wygasnie: Nigdy ||| Zapraszamy na FragArena.pl do wyjasnienia sytuacji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 29 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Po pierwsze to gracze zrobili vote na Ciebie i przegłosowali. Po drugie nic nie znalazłem, UB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Bo chcę latać Opublikowano 29 Sierpnia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi