DejwidEZ Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Nick podczas gry: DejwidEZ IP/SteamID: 1301700839 Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Nie wiem Data, godzina otrzymania bana: 18:35 Wyjaśnienie: Nie mam wyjaśnienia bo wszystko mam Git Wydruk z konsoli: Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : DejwidEZ [AMXBans] Powod : ' Ogarnij klatki ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1301700839 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] ========================================= 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted April 2, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted April 2, 2022 @ tomijako właściciel FFA to zajmij się FFA od dziś będziesz pisać komu dać ub nie po to ci dałem uprawnienia w bansie byś dawał lewo prawo na wszystkich serwerach bany o tak o od tego są @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted April 2, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted April 2, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts