Xenom 2k Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 (edited) Nick podczas gry: Xenom 2k IP/SteamID: MACIE BANS Typ serwera: DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: @ Turek _YoFi Data, godzina otrzymania bana: Teraz Wyjaśnienie: Czekam na nie http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:8939423' [AMXBans] Twoje IP: 'XXX' [AMXBans] ======================================= Edited May 16, 2022 by Xenom 2k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premium Turek_YoFi Posted May 16, 2022 Premium Premium Share Posted May 16, 2022 A więc tak drogi Panie będzie nawiązanie do demka ostatniego.. Link demka: https://www103.zippyshare.com/v/DYoN2Pre/file.html 1. 00:53 - 00:56 Pistoletówka z deaglem idziesz na trupa wchodzisz na B nie zabiłeś tego z okna po czym się cofasz do trupa i idealnie dajesz Skana na bs`B z deagla.. 2. 3:34 - 3:53 Idziesz z Ak-47 i patrzysz mida z Zielonych mówisz info 1,3 B idziesz na dolny po czym saknujesz prawie (perfekcyjnie gale w typa ale nie w głowę tylko ciało albo po nogach) 3. 3:42 -4:24 Patrzysz mida z respa TT mówisz info dolny gala po czym mówisz gale wskoczył (nwm czy fejk info dajesz albo miałeś takie przeczucie że tam jest na Gali) potem mówisz że 2b Idziesz na B skanujesz o tak se ściankę na b po czym wcelowujesz się czekasz na skrót i dajesz pestkę (dla jednego typa).. 4. 5:00 - 5:19 Idziesz na pewniak przez mida do dolnego rzucasz granta miałeś biało nawet nie próbujesz się schować bo był smoke jak mija ci flesh to wchodzisz mida i od razu wcelowujesz się na boxa CT tam padłeś.. 5. 7:51 - 8:52 Wchodzisz do trupa skanujesz widać bardzo nie perfekcyjnie idziesz na B na pewniaka( bo było widać ze twoja drużyna nie wbiła gala lub longiem potem idzie info chodzicie na b bo czyste a przez kogo Xenom 2k) Ale od razu się wcelowujesz w okno potem dajesz pestkę za bs podchodzisz na shifcie za boxa i wcelowujesz się w bramę po czym zabijasz tam aż 2 kille podchodzisz na mida i dajesz z mida banie na gale zbijasz jeszcze pewnie skanem przez bramę środek.. 6. 9:23 - 10:16 Masz awp patrzysz mida celujesz na środek strzelasz tamten chłop co strzeliłeś to pewnie dostał po czym idziesz na B bo dałeś info co najmniej 2b po czym twoja drużyna wchodzi na b ale ty dalej czekasz rozumiem ze masz Awp wchodzisz na b i oddajesz perfekcyjny strzał na saida nawet chłopa nie widziałeś a ty już strzelasz prawie non scopa jeszcze mało tego przez smoka. Zbliżamy się do końca rudny a tu nagle jeszcze przed końcem rundy strzał na zielone z mida szybko strzelny jesteś.. 7. 10:58 - 11:35 Miałeś awp patrzyłeś mida dałeś info 3 b mogłeś tylko zobaczyć tylko 2 bo smok ci przeszkodził po czym zmieniasz broń na Ak-47 i gdzie idziesz na trupa czekasz parę sekund po czym pikujesz na b I chuj wie jakim cudem tam go widziałeś przy podeście skitrany a ty robisz dajesz mu pesteczkę w kaszkiet po czym jeszcze dalej czekasz i pikujesz z lewej strony tak jakby czekasz aż się w końcu się doczekałeś i zabijasz kolejnego typa dalej wchodzisz na b i dajesz 2 pestki na bramę jednemu dałeś na pixel drugiej normalnie i nie możesz po chwili trafić chłopa na respie CT na windzie ale musi zabić po czym go zabija jeszcze nie wiadmo czy biało miałeś od swego flesha.. Resztę możecie obejrzeć do końca od 12:04 do 13:03 2 banie na pixel Ale GuT Pozdrawiam miłego myślałem bardziej jak patrzyłem te demko to bardziej clear ale widzę to na demku to nie jest clear. @ UB Team CS 1.6 Może coś od siebie dodać Tyle z mojej strony sadzę o poważnie rozpatrzyć te demo bo jest całkiem nie dobre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenom 2k Posted May 17, 2022 Author Share Posted May 17, 2022 12 godzin temu, Turek _YoFi napisał: KOMP ZA DUZY PITOS A DEMO DZIALA JAK NA KALKULATORZE.. ALE ZOBACZYMY CO TAM WIDZIALES 1. 00:53 - 00:56 Pistoletówka z deaglem idziesz na trupa wchodzisz na B nie zabiłeś tego z okna po czym się cofasz do trupa i idealnie dajesz Skana na bs`B z deagla.. "Kazdy" powinien dostac w takim razie bana za te skany Siadały, siadają i będą tam siadać fragi 2. 3:34 - 3:53 Idziesz z Ak-47 i patrzysz mida z Zielonych mówisz info 1,3 B idziesz na dolny po czym saknujesz prawie (perfekcyjnie gale w typa ale nie w głowę tylko ciało albo po nogach) Obok mnie w trupie stoi typ "LAMBADA" który daje skana na site B i CTek pada - DAJMY MU BANA, IDEALNY SKAN !! DODAM TYLKO, ZE NIE POSZEDŁEM W TEJ RUNDZIE DOLNEGO, WIĘC NIE WIEM CO TY OPISUJESZ XDD 3. 3:42 -4:24 Patrzysz mida z respa TT mówisz info dolny gala po czym mówisz gale wskoczył (nwm czy fejk info dajesz albo miałeś takie przeczucie że tam jest na Gali) potem mówisz że 2b Idziesz na B skanujesz o tak se ściankę na b po czym wcelowujesz się czekasz na skrót i dajesz pestkę (dla jednego typa).. 2 SKOKI SAM TAK ROBIE, JESLI MAM VIPA. Skoro nie skrocil dolnego a wyszedł mid i widzę, że nie rushuje dalej to daje calla na czutke tzn "wskoczył gale". Jak widac na demku, miałem racje 4. 5:00 - 5:19 Idziesz na pewniak przez mida do dolnego rzucasz granta miałeś biało nawet nie próbujesz się schować bo był smoke jak mija ci flesh to wchodzisz mida i od razu wcelowujesz się na boxa CT tam padłeś.. MIAŁEM BIAŁO, wszedłem do trupa i wydawało mi się, że się schowałem za ściankę (??). Wróce.. 2 SKOKI, spodziewam się czegoś innego niż stania przez CT jak debil na środku Akurat trafiłem na Ciebie 5. 7:51 - 8:52 Wchodzisz do trupa skanujesz widać bardzo nie perfekcyjnie idziesz na B na pewniaka( bo było widać ze twoja drużyna nie wbiła gala lub longiem potem idzie info chodzicie na b bo czyste a przez kogo Xenom 2k) Ale od razu się wcelowujesz w okno potem dajesz pestkę za bs podchodzisz na shifcie za boxa i wcelowujesz się w bramę po czym zabijasz tam aż 2 kille podchodzisz na mida i dajesz z mida banie na gale zbijasz jeszcze pewnie skanem przez bramę środek.. ... Bez komentarza 6. 9:23 - 10:16 Masz awp patrzysz mida celujesz na środek strzelasz tamten chłop co strzeliłeś to pewnie dostał po czym idziesz na B bo dałeś info co najmniej 2b po czym twoja drużyna wchodzi na b ale ty dalej czekasz rozumiem ze masz Awp wchodzisz na b i oddajesz perfekcyjny strzał na saida nawet chłopa nie widziałeś a ty już strzelasz prawie non scopa jeszcze mało tego przez smoka. Zbliżamy się do końca rudny a tu nagle jeszcze przed końcem rundy strzał na zielone z mida szybko strzelny jesteś.. Przepraszam, ze strzelam szybciej od Ciebie z AWPy 7. 10:58 - 11:35 Za duzo sie dzieje i klatkuje to demo. Tej sytuacji nie skomentuje Masz steam 2 lata, 500h w 1.6 i 1k w GO.. Rozumiem w takim razie skad okreslenie "szybko strzelny jestes". Mniej rang na forum a więcej umiejętności w grze i będzie lepiej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premium Turek_YoFi Posted May 17, 2022 Premium Premium Share Posted May 17, 2022 Zobacz se drugi Profil na steam https://steamcommunity.com/id/42431498/ Proszę nawet dam ci linka łącznie 8k godzin licząc 2 konta oraz na Ns 10k więc nie mów o doświadczeniu oraz gierce jeszcze grałem w reprezentacji Białegostoku zająłem 3 miejsce 2vs2 w grze cs 1.6 wiec ale po co to się chwalić tylko mówię że szybko strzelny jesteś i do zbyt mocno wiec mam pojecie o tej grze i jak kto gra .... Bo Godziny to nie wszystko tylko to jak grasz i jak grasz i wnosisz na serwer A widzę że zbyt szybko strzelny jesteś wiec mogę to ci powiedzieć i jeszcze nie gram Awp bo jest tylko potrzebne w krytyczniej sytuacji umiejętności są ale nie ma co pokazywać to tylko 4Fun grane jest. To nie jest to kto ile godzin ma i jakie doświadczenie tylko o twoje odwołanie i niezbyt przekonujące ale jeszcze jest Czas 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UB Team CS 1.6 Vac banned Posted May 17, 2022 UBTeam UB Team CS 1.6 Share Posted May 17, 2022 Podane czasówki są dla mnie wystarczające. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UB Team CS 1.6 Vac banned Posted May 17, 2022 UBTeam UB Team CS 1.6 Share Posted May 17, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts