deaglerox Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 (edited) wczesniejszy post: Nick podczas gry: `_/----` [deaglerox] `_/----` IP/SteamID: STEAM_0:0:8574187 Typ serwera: CS1.6 DD2 ip serwera: 145.239.19.183:27195 https://steamcommunity.com/id/deaglerox http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:8574187 cytat PANDA "widoczne nie jest ci pisane granie u nas, albo robisz w ciula wszystkich, albo masz pecha, widze ban dodany świeżo po czyszczeniu banów więc cziter aktywny, raczej nie ma sensu dawac ub jak znow ban poleci" W takim razie ja sie pytam za co jest ten ban ? W poscie o unbana (pierwszy watek) wstawilem demko z hltv w ktorym dostaje nieslusznego bana - w jego polowie wyrzuca mnie z serwera komunikatem: ----------------------------------------------------------------- The server operator has added you to banned list permanently Added to banned list permanently ----------------------------------------------------------------- Twoj cytat z unbana: "deaglerox wstrzeliłeś się IP na zakresy zbanowane z powodu wchodzącego czitera na zmiennym IP, usuwam bana. Miłego Grania :panda:" Od tamtego czasu po unbanie udalo mi sie raz polaczyc z serwerem na kilka sekund grania - wszedlem zeby tylko sprawdzic czy zostalem odbanowany i czy moge sie polaczyc. Od tamtego czasu nie gralem wogole na serwerze. Po jakims czasie gdy chcialem wejsc na serwer ban jest dalej aktywny po mimo tego ze ja wogole nie gralem na serwerze. Za co jest ten ban i gdzie sa jakiekolwiek dowody na niego ? Toz to jakas kpina. Edited June 23, 2022 by deaglerox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted June 23, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted June 23, 2022 Jak dla mnie do bana. A dowodów nie musimy przedstawiać iż to jest przedawniona sprawa. 2.14 Gracz na odwołanie się od bana ma 48h nie więcej! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted June 23, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted June 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts