deaglerox Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) Poprzedni post Post unbana Nick podczas gry: `_/----` [deaglerox] `_/----` IP/SteamID: STEAM_0:0:8574187 Typ serwera: CS1.6 DD2 ip serwera: 145.239.19.183:27195 https://steamcommunity.com/id/deaglerox http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:8574187 Daliscie bana dla innego kolesia (MNIE NAWET NIE MA NA LISCIE BANOW) i najprawdopodobniej daliscie go na zakres ip na CALA SIEC w ktorej ja sie takze znajduje ja mam ( zmienne ip u mojego operatora) ktore zmienia sie samo roznie zazwyczaj raz dziennie wiec po zmianie IP i tak zbanowana jest CALA SIEC a NIE tylko konkretny ADRES IP ( byla rozmowa na czacie glosowym na demku ze ktos wchodzi odpalony i co chwile powraca po mimo banow najprawdopodobniej zmienia ip) "Skoro IP zostało wyczyszczone, a mimo to po tym dostałeś bana, no to w mojej ocenie jesteś odpalony. " "@ PANDAjaka jest szansa, że po czyszczeniu IP zostaje ono znowu odpalone, mimo, że gracz jest domniemanie czysty?" - BO BAN JEST NA ZAKRES CALEJ SIECI A NIE NA KONKRETNE IP KTORE W MOIM PRZYPADKU JEST ZMIENNE- - WIEC KIEDY U MNIE IP SIE ZMIENI AUTOMATYCZNIE REGULA BANA DALEJ TYCZY SIE ZAKRESU SIECI A NIE KONKRETNEGO ADRESU IP KTORY ODBANOWALISCIE W UNBANIE A KTORY JA MAM TERAZ INNY Z RACJI AUTOMATYCZNEJ ZMIANY PRZEZ OPERATORA - nie podszedlem do tematu lekcewazaco tylko od nieslusznego/pomylkowego bana odwolalem sie od razu (w regulaminowym czasie) a demo swiadczy o tym ze nie lamalem regulaminu serwera w jakikolwiek sposob i dostalem UNBANA POWTARZAM - MNIE NIE MA NAWET LA LISCIE ZBANOWANYCH GRACZY BO BAN BYL DLA KOGOS INNEGO - JA SIE TYLKO LAPIE W ZAKERES ZBANOWANYCH IP-KOW ZA KOGOS INNEGO skad moglem wiedziec ze w pozniejszym czasie po automatycznej zmianie adresu przez moj internet ban dalej bedzie obowiazywac bo nie odbanowaliscie zakresu ip tylko jeden konkretny adres ktory mialem w tamtym czasie ( wiec gdzie tu mowa o przedawnieniu) ja nie jestem wrozka i nie siedze na serwerze 24 godziny na dobe przez caly tydzien zeby to wiedziec mam inny internet za ktroy musze dodatkow placic w zaleznosci od uzycia (wiec nie bede z niego kozystac do grania) i za jego pomoca moge sie polaczyc z serwerem i normalnie grc wiec skoro uwazacie ze jestem odpalony to dlaczego serwer MNIE NIE BANUJE KIDEY KOZYSTAM Z TEGO INTERNETU bo ban jest na zakres IP calej sieci mojego pierwotnego operatora ktory daliscie jakiemus innemu odpalowi a w ktorej to sieci ja sie rowniez znajduje Jestem otwarty na wyjasnienie tego nieporozumienia z jakims ogarnietym adminem glosowo przez np. discorda. https://discord.gg/fcmX6hv6 Pozdrawiam. Edited June 24, 2022 by deaglerox Link to comment Share on other sites More sharing options...
deaglerox Posted June 24, 2022 Author Share Posted June 24, 2022 Moje obecne IP: 79.186.249.221 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted June 24, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted June 24, 2022 Jak będziecie zapraszam na ts po 16 do 18 będziemy ts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted June 24, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted June 24, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts