Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

deaglerox

Recommended Posts

Poprzedni post

Post unbana

Nick podczas gry:  `_/----`  [deaglerox]  `_/----`
IP/SteamID: STEAM_0:0:8574187
Typ serwera: CS1.6 DD2  ip serwera: 145.239.19.183:27195
https://steamcommunity.com/id/deaglerox
http://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:8574187

Daliscie bana dla innego kolesia (MNIE NAWET NIE MA NA LISCIE BANOW) i najprawdopodobniej daliscie go na zakres ip na CALA SIEC w ktorej ja sie takze znajduje
ja mam ( zmienne ip u mojego operatora) ktore zmienia sie samo roznie zazwyczaj raz dziennie
wiec po zmianie IP i tak zbanowana jest CALA SIEC a NIE tylko konkretny ADRES IP

( byla rozmowa na czacie glosowym na demku ze ktos wchodzi odpalony i co chwile powraca po
mimo banow najprawdopodobniej zmienia ip)

"Skoro IP zostało wyczyszczone, a mimo to po tym dostałeś bana, no to w mojej ocenie jesteś odpalony. "
"@ PANDAjaka jest szansa, że po czyszczeniu IP zostaje ono znowu odpalone, mimo, że gracz jest domniemanie czysty?"

- BO BAN JEST NA ZAKRES CALEJ SIECI A NIE NA KONKRETNE IP KTORE W MOIM PRZYPADKU JEST ZMIENNE-

- WIEC KIEDY  U MNIE IP SIE ZMIENI AUTOMATYCZNIE REGULA BANA DALEJ TYCZY SIE ZAKRESU SIECI A NIE KONKRETNEGO ADRESU IP KTORY ODBANOWALISCIE W UNBANIE A KTORY JA MAM TERAZ INNY Z RACJI AUTOMATYCZNEJ ZMIANY PRZEZ OPERATORA -

nie podszedlem do tematu lekcewazaco tylko
od nieslusznego/pomylkowego bana odwolalem sie od razu (w regulaminowym czasie) a demo swiadczy o tym ze nie lamalem regulaminu serwera w jakikolwiek sposob i dostalem UNBANA

POWTARZAM - MNIE NIE MA NAWET LA LISCIE ZBANOWANYCH GRACZY BO BAN BYL DLA KOGOS INNEGO - JA SIE TYLKO LAPIE W ZAKERES ZBANOWANYCH IP-KOW ZA KOGOS INNEGO

skad moglem wiedziec ze w pozniejszym czasie po automatycznej zmianie adresu przez moj internet ban dalej bedzie obowiazywac bo nie
odbanowaliscie zakresu ip tylko jeden konkretny adres ktory mialem w tamtym czasie ( wiec gdzie tu mowa o przedawnieniu)
ja nie jestem wrozka i nie siedze na serwerze 24 godziny na dobe przez caly tydzien zeby to wiedziec

mam inny internet za ktroy musze dodatkow placic w zaleznosci od uzycia (wiec nie bede z niego kozystac do grania)
i za jego pomoca moge sie polaczyc z serwerem i normalnie grc
wiec skoro uwazacie ze jestem odpalony to dlaczego serwer MNIE NIE BANUJE KIDEY KOZYSTAM Z TEGO INTERNETU

bo ban jest na zakres IP calej sieci  mojego pierwotnego operatora ktory daliscie jakiemus innemu odpalowi a w ktorej to sieci ja sie rowniez znajduje

Jestem otwarty na wyjasnienie tego nieporozumienia z jakims ogarnietym adminem glosowo przez np. discorda.

https://discord.gg/fcmX6hv6

Pozdrawiam.

Edited by deaglerox

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności