Schrat Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 1. Nick podczas gry: Schrat 2. IP/SteamID: STEAM_0:1:472036264 3. Data i godzina otrzymania bana: 12:10 czy cos tego typu 4. Nick admina banującego: Luzny 5. Typ serwera: DD2 only 6. Nazwa mapy: de_dust 2 link do ssów: https://www36.zippyshare.com/v/0oPubwLp/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzny Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Ss zrobione dla pewności , widzę że czysto więc teraz oczekuj na zakończenie tematu i unbana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schrat Posted July 5, 2022 Author Share Posted July 5, 2022 oczekuj HAHA, zmarnowałeś mi tylko czas. Czy wy naprawdę nie umiecie chociaż chwile pospectować podejrzanego i wtedy stwierdzić czy ktoś jest podejrzany czy nie? BO NIE WIDZIAŁEM ABYŚ WSZEDŁ NA SPECTA ale dziękuję za unbana haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzny Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 zluzuj ss masz robione dla pewności czy jesteś czysty , dostałeś odwołałeś się i tyle , a marnować twój czas a mój to duża różnica siedziałem na spect na niewidzce więc się uspokój i czekaj z cierpliwością na ub . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schrat Posted July 5, 2022 Author Share Posted July 5, 2022 ciekawe kiedy haha, cały czas byłeś po ct, ale nie ważne dzięki chociaż za ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts