SPLATE Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Nick podczas gry: SPL!ATE IP/SteamID: ' STEAM_0 : 0 : 456922245 ' Typ serwera: ONLY DD2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Voteban Data, godzina otrzymania bana: 16 lip 2022 - 15:17:06 Wyjaśnienie: Ban tak o 4fun bo komus sie nudzi Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SPL!ATE [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 456922245 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 85.221.137.103 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted July 16, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted July 16, 2022 @ MajoR.Proszę wyjaśnić sytuacje MajoR rozpoczal glosowanie Czitowanie BAN PERM dla SPL!ATE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPLATE Posted July 16, 2022 Author Share Posted July 16, 2022 4 minuty temu, Torcik napisał: @ MajoR.Proszę wyjaśnić sytuacje MajoR rozpoczal glosowanie Czitowanie BAN PERM dla SPL!ATE. Gram normalnie nikt nic do mn niema i nagle mi wyskakuje ze mam perma no ja nwm co ja niby zrobilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naczelnik FragAreny👥️ MajoR. Posted July 16, 2022 Naczelnik FragAreny👥️ Share Posted July 16, 2022 W porządku. Ktoś z drużyny wspomniał coś że ów wyżej wymieniony gracz gra na ,,czitach'' Bo miał podejrzenia, że NIEMOŻLIWE jest to jak go zabił. Ja w pewnej rundzie biegnąc z gali przelatując na dolny trup dostałem od niego HS na strzała. Z początku miałem gdzieś czy coś ma czy nie ma. Ale po tej sytuacji gala/dolny trup też nieco nabrałem podejrzeń. Postanowiłem zrobić głosowanie mimo iż było to moje pierwsze ze względu że gdy nie wydaje mi się nikt podejrzany nie robię tego. A gdy ktoś ma aima ewentualnie przychodze na forum i patrzę czy jest jakiś admin. Zrobiłem głosowanie gracz został przegłosowany większością głosów ( chyba 9/3 czy jakoś tak, dokładnie nie zwróciłem uwagi ) Więc to chyba nie przypadek że tylu graczy dało TAK gdybyś nie miał nic ja bym się mylił dostał byś na NIE. Wstaw ss''y jeżeli jesteś niewinny bo być może źle Cie oceniłem. Jednak ten moment dla mnie i większości graczy jesteś podejrzany. To tyle ode mnie. ,,A gdy ktoś ma aima ewentualnie przychodze na forum i patrzę czy jest jakiś admin.'' Robiłem tak do czasu wprowadzenia votebana, bo teraz to widzę, że to nie ma sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPLATE Posted July 16, 2022 Author Share Posted July 16, 2022 no stary ale jak ja bym byl odjebany to myslisz ze bym tu przychodzil ? bym wbil na inny serwer i tam niszczyl chyba gre ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted July 16, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted July 16, 2022 @ k1ll3r@ D4NTEczekamy jak demko sprawdzicie i dacie weryfikacje na razie temat zamykam zbędny spam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niewazne Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Demko czyste, normalna gra. Kilka fartownych HS na początku dema, nic poza tym nie widze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niewazne Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts