Paderur Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 (edited) Nick podczas gry: IP/SteamID: Typ serwera: Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Data, godzina otrzymania bana: Wyjaśnienie: z tego co widzę, powód bana był inny. Nie znam użytkownika Iga, nie korzystałem nigdy z takiego Nicku. Ip podobne, ale jednak się różni nie?. Nie mam pojęcia dlaczego Sid się zgadza, korzystam z Csssetti. Warto podkreślić że istnieją spoofery. Gdybym chciał grać na "aktywnym banie", przeinstalowałbym CS i używał VPN, prawda? Nie do końca też rozumiem, dlaczego nie dałeś mi nic wytłumaczyć i zamknąłeś temat. Proszę o weryfikację moich slow, w jaki sposób - to już wasza rola. Ja nic na sumieniu nie mam, miłego wieczorku Wydruk z konsoli: Cała góra prócz wyjaśnień nie jest potrzebna; tldr; Edited July 31, 2022 by Paderur Autokorekta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luzny Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 grałeś na aktywnym banie , więc i tak dostaniesz perma , szkoda twojego czasu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts