ayo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) Wzór Nick podczas gry: ayo? IP/SteamID: STEAM_0:1:625692270 Typ serwera: jailbreak Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bodzio Data, godzina otrzymania bana: przed chwila Wyjaśnienie: Wbijam na serwer, doslownie 2 minuty i bodzio wkleja mi bana na 2 tyg powod: "Czesc" Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'czesc ' [AMXBans] Dlugosc bana: '2 tygodni' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:625692270' [AMXBans] Twoje IP: '89.64.51.15' [AMXBans] =============================================== Bodzio, jak zrobilem cos zlego to daj powod normalny, a nie "czesc" http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=4293 Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez ayo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Chcialo ci sie robic konto specialnie zeby napisac odwolanie od bana ktorego nie dostaniesz? Brak ub twoja obecnosc na serwerze nic dobrego nie niesie i z tego co mi wiadomo na aimbocie latałes Nie chce zebys gral na serwerze a jesli tyle malo to moge pokazac jak pieknie wyzywales mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 (edytowane) AIMBOCIE?XDDDDDDDDDDDDD Jeżeli któryś przydupas z jb ci napisal ze latam na aimbocie, to poprostu ma ból dupy. A jeżeli miałbym używac aimbota to nie na steamie, a no tak, jakis dowod? edit: Nieważne czy ci sie podoba czy nie, kazdy moze grac na serwerze, tym bardziej że nie działam na szkode serwera Edytowane 3 Sierpnia 2022 przez ayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zakonczylem temat tego ub bedzie jesli tak bardzo on chce to zamienie ten powod bana na normalny no dobra moze i zle zrobilem ze dalem taki powod ale tak czy siak bana bedzie mial nie chce zeby gral na serwerze po tym co mowil na mnie i robil na serwerze jest zwykla ameba i tyle mam do powiedzenia bardzo przepraszam ze dalem taki powod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayo Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Co do ciebie mówiłem? Czemu nie chcesz żebym grał? A no i tak, ty nie jesteś od kończenia tematów typu odwołanie od bana tylko ubt :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 5 minut temu, ayo napisał: Co do ciebie mówiłem? Czemu nie chcesz żebym grał? A no i tak, ty nie jesteś od kończenia tematów typu odwołanie od bana tylko ubt :)) ale ubt nie ma nic do tego nie chce zebys gral i tyle pogodz sie z tym wybrales inna strone to tam siedz i nie psuj dnia nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi