ayo Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 (edited) Wzór Nick podczas gry: ayo? IP/SteamID: STEAM_0:1:625692270 Typ serwera: jailbreak Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Bodzio Data, godzina otrzymania bana: przed chwila Wyjaśnienie: Wbijam na serwer, doslownie 2 minuty i bodzio wkleja mi bana na 2 tyg powod: "Czesc" Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'czesc ' [AMXBans] Dlugosc bana: '2 tygodni' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:625692270' [AMXBans] Twoje IP: '89.64.51.15' [AMXBans] =============================================== Bodzio, jak zrobilem cos zlego to daj powod normalny, a nie "czesc" http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=4293 Edited August 3, 2022 by ayo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Chcialo ci sie robic konto specialnie zeby napisac odwolanie od bana ktorego nie dostaniesz? Brak ub twoja obecnosc na serwerze nic dobrego nie niesie i z tego co mi wiadomo na aimbocie latałes Nie chce zebys gral na serwerze a jesli tyle malo to moge pokazac jak pieknie wyzywales mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayo Posted August 3, 2022 Author Share Posted August 3, 2022 (edited) AIMBOCIE?XDDDDDDDDDDDDD Jeżeli któryś przydupas z jb ci napisal ze latam na aimbocie, to poprostu ma ból dupy. A jeżeli miałbym używac aimbota to nie na steamie, a no tak, jakis dowod? edit: Nieważne czy ci sie podoba czy nie, kazdy moze grac na serwerze, tym bardziej że nie działam na szkode serwera Edited August 3, 2022 by ayo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Zakonczylem temat tego ub bedzie jesli tak bardzo on chce to zamienie ten powod bana na normalny no dobra moze i zle zrobilem ze dalem taki powod ale tak czy siak bana bedzie mial nie chce zeby gral na serwerze po tym co mowil na mnie i robil na serwerze jest zwykla ameba i tyle mam do powiedzenia bardzo przepraszam ze dalem taki powod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ayo Posted August 3, 2022 Author Share Posted August 3, 2022 Co do ciebie mówiłem? Czemu nie chcesz żebym grał? A no i tak, ty nie jesteś od kończenia tematów typu odwołanie od bana tylko ubt :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 5 minut temu, ayo napisał: Co do ciebie mówiłem? Czemu nie chcesz żebym grał? A no i tak, ty nie jesteś od kończenia tematów typu odwołanie od bana tylko ubt :)) ale ubt nie ma nic do tego nie chce zebys gral i tyle pogodz sie z tym wybrales inna strone to tam siedz i nie psuj dnia nara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts