XiZQ Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 (edited) Nick podczas gry: XiZQ IP/SteamID: STEAM_0:1:155494253 Typ serwera: Jailbreak Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: brama weszedł Data, godzina otrzymania bana: 15.03.2022 20:40 ok. Wyjaśnienie: No zaczeła się zabawa naglę dostaję bana z powodem wróć bez stref ogólnie to strefowanie nie jest zakazane na serwerze więc nie wiem jak mam wrócić bez stref link do bana http://amxbans.fragarena.xaa.pl/ban_list.php?bid=4505 Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'wróc bez stref' [AMXBans] Dlugosc bana: '2 tygodni' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:155494253' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] =============================================== Edited August 15, 2022 by XiZQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacperek123412 Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Jakby powiedzieć zgadzam się z tobą więc mam nadzieję że ub będzie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdsa Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Demo na którym byliscie rozpisywani http://868476.node28.pukawka.pl/hltv-2208151815-jail_minecraft_night_b2-1660580100-1660582620.zip Twoje strefy plus aim nasz oporowcu (XZiQ): 2:53 4:46 zaczyna robic strefy 4:49 nagle go wypycha w przód przy robieniu gsj 5:25 predkosc z dupy 7:20 leci i nagle stanął w miejscu podczas gdy duckował czyżby przycisk sie odpuscił? 13:21 1/4 celuje w szyje, celownik jednocześnie ze strzałem w głowe idzie na głowe, drugi strzał z awp to samo 15:01 skoki wybijaja go coraz szybciej gdzie strefy robi malutkie 17:01 17:10 tym razem to samo z tym ze akurat celował w głowe ale jego aim fov zrobił swoje 21:20 22:20 celownik obok chlopa, jednoczescie ze strzalem celownik na model 22:43 23:20 niezle nabieranie predkosci 27:44 31:55 Pomijajac fakt ze rok temu ,,rozdał" każdemu linka do czita którym sie szczycił to wszystko w porzadku bo szczerze mowiac wyglada legitnie, ale nie na dłuższą mete. Nawet jeśli nie dostaniesz bana za tego strafe hack'a to dostaniesz z powodem ,,gsj". Dodatkowo strafe hack gracza ,,Tunes" który również jest do kosza. 1:45 - przyspiesza na GS'ach poprzez boost fpsów w swoim czicie 3:32 a dokladnie 3:36 z kucaka wypchnelo go do przodu aż do 3:50 GS swoją drogą king ładnie śpiewa 4:40 leci cała mape odpuszcza przycisk i nagle staje w miejscu? normlany czlowiek ktory umie sie poruszac zaczął by kucać dla utrzymania predkosci (hns'iarzy by to zabolało) 5:37 aż do 5:49 nie mam pytań dalej nie ma co ogladać no chyba ze to wam nie wystarczy Widac ze na spadochronie ledwo sie porusza, ale sa momenty, w których kliknie ten magiczny guzik, który go pcha do przodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiZQ Posted August 15, 2022 Author Share Posted August 15, 2022 (edited) 4:49 gsj działa jak bh jeśli nie wiesz jak coś działa to się dopytaj bo ten argument śmieszny jest XD 5:25 nie prędkość z dupy tylke ze stref XD 7:20 po prostu zrobiłem ducka z opóźnieniem rozpędź się na spadochronie i bez duckowania zleć na ziemię po czym go zrób ten sam efekt a nie jakiś przycisk xd. 13:21 ty w życiu strzeliłeś jakiegoś heda pobierz sobię mapki aim i postrzelaj z różnych wysokości w głowę xd (nie przypierdalaj się na siłę po za tym na demku a normalnej grze hitboxy wyświetla troszkę inaczej xd). 15:01 gdybyś wiedział że to nie liczy się długość strefy a jej dokładność i precyzyjność to może zrozumiałbyś jak się rozpędzić i że nie trzeba robić zamaszystych ruchów do nich. 17:10 tutaj też nie celuje w głowę? XDDD 21:20 normalne strefy i co dalej? xd 22:20 co w tej akcji takiego nie dowierzającego gdzie masz celownik obok chłopa? 22:43 dalej są to normalne strefy 23:20 to dalej zwykłe strefy xd 27:44 dalej strefy tylko że gorsze ale coś tam dały 31:55 porównaj sobie perspektywe trzeciej osoby i pierwszej a później się czegoś doszukuj tak na marginesie do tych moich strafehacków xd Dodatkowo zastanawia mnie czemu wstawiasz tutaj jedynie strefy które mi wyszły przecież te co nie wychodziły powinny mnie dalej wypychać nie prawda czy może jednak mało co się na tym znasz? "Pomijajac fakt ze rok temu ,,rozdał" każdemu linka do czita którym sie szczycił to wszystko w porzadku bo szczerze mowiac wyglada legitnie, ale nie na dłuższą mete. Nawet jeśli nie dostaniesz bana za tego strafe hack'a to dostaniesz z powodem ,,gsj"." Ciekawe może jakiś dowód ss czegoś takiego? bo jedyne co wysyłałem to cfg na fpsy ludziom xdd Ogółem to mierny jesteś może zostań przy rozdawaniu ludziom banów za obraze fk czy coś bo tak na dłuższą mete nie pociągniesz ale jakbyś chciał jakiś porad co do stref to pisz śmiało. Edited August 15, 2022 by XiZQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts