Jump to content
HOTNEWS

Zbiórka na Forum

Każda wpłata będzie dla nas bardzo cenna, ponieważ przyczyni się do rozwoju Forum, oraz odciąży nas po części finansowo.

Czytaj Całość
Hotnews

Redakcja FragArena.pl

Znajdziesz tutaj interesujące treści dotyczące naszej społeczności, które dodawane są codziennie abyś mógł/mogła każdego dnia przeczytać coś ciekawego.

Czytaj całość
Hotnews

Głosuj na nasze serwery

Za głosowanie na nasze serwery otrzymasz dodatkowe punkty reputacji!

Czytaj całość
Hotnews

Gry i Zabawy

Gry i Zabawy Zapraszamy.

Czytaj całość

"gsj" ground-strafe-jump

wazzup

Recommended Posts

• Nick podczas gry: Lorico
  • IP/SteamID: 
    STEAM_0:0:158186379
  • Typ serwera: Jailbreak
  • Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Namna
  • Data, godzina otrzymania bana:  22;00 
  • Wyjaśnienie:  Rozumiem że duck pod scrollem wygląda dla dyletantów jak gs'y, ale zapewniam Was, iż nie są one ani gs'ami, ani gsj'ami. w nazwie gsj jest słowo STRAFE, proszę o pokazanie na demku mi momentu, w którym na ZIEMI (GROUND) robiłem strefę. Rozpędzałem się w powietrzu, po lądowaniu używałem scrolla, zeby nie wytracić velocity (bez robnienia stref) i odskakiwałem sobie. Więc powtórzę się robiłem jedynie duck pod scrollem na ziemi, nie robiłem ŻADNYCH stref będąc przy ziemi. Apeluję, byście wpisali sobie na yt jak wyglądają ów gs'y sgs'y bgs'y i gsj'y, bo to już drugi ban za scrollowanie przy lądowaniu spachronem. Ułatwię wam. Poprzedni prawdopodobnie jakiś ns się spłakał i na słowo admin uwierzył. 23:10 scroll i typ mówi że SGSY robię, 27:00 Selterek (obeznany NS) się wypowiada  i dostaję bana . @  Bodzio  zreformuj ich: @ Selterek JB @ Namna JB  XD
  • Wydruk z konsoli:  

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl

[AMXBans] Powod: 'gsj'

[AMXBans] Dlugosc bana: '2 tygodni'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:158186379'

[AMXBans] Twoje IP:

[AMXBans] ===============================================

• Nie wiem macie tutaj przykładowy filmik jak wygląda gsj Typ robi STREFE skręcając na boki przy ziemi potem wykonuje skok, gdzie ja coś takiego robiłem? I błagam powtórzę któryś raz KUCANIE POD SCROLLEM TO NIE JEST GS<SGS<GSJ itp.

Edited by wazzup
  • Haha 1

Cytat

w nazwie gsj masz "s" czyli strafe, nie wykonałem strafe'a przed skokiem (na ziemi o oczywiście słowo GROUND), czysty scroll, strefy które są nierozłącznym elementem każdej z technik wykonywałem jedynie w locie. Nie ma znaczenia kiedy wykonujesz skok, skoro nie spełniłem definicji GSJ. Wiem już że to jest banable i uwierz że starałem się nie strefować na ziemi : D

Edited by wazzup
  • Haha 1

W którym momencie wykonuję Strefę NA ZIEMI? "GROUND STRAFE" Umiesz czytać? Przeczytaj jeszcze raz, co napisałem wyżej. Jak mogłem wykonać GSJ nie spełniając definicji tej techniki? Jedyne co robiłem z tego to "jump" a gdzie groundstrafe? duck pod scroll to nie gs XD

@ imdxro 15-20 sekunda obczaj, czekaj znajdę film jak to wygląda z perspektywy innej osoby, tutaj pokazany jestem z trzeciej osoby, więc taki film poszukam.

Dobra nie ma nic na yt, w każdym razie, pytam jeszcze raz, w którym momencie filmiku SKRĘCAŁEM NA BOKI przy ziemi robiąc ducki i wyskakiwałem. 

Edited by wazzup
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

Jeśli wiedział ze jest zakazane a robił to z świadomością ban jak najbardziej słuszny już nie ważne co robil czy to były gs czy gsj albo wgl co innego na filmie widać ze rozpędza się robiąc strefy nie duże ale robił osiągał dużą prędkość

z17Q7lR.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

Warunki użytkowania i polityka prywatności