Posejdon Posted September 10, 2022 Share Posted September 10, 2022 Nick podczas gry: Posejdon IP/SteamID: STEAM_1 : 0 : 1941729411 Typ serwera: dd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: nie wiem Data, godzina otrzymania bana: około godziny 20 Wyjaśnienie: No gdy zapytałem się na czatboxie o co chodzi to @ Newt powiedział mi że powodem tego bana jest ucieczka na specta podczas sprawdzania mnie, a ja nigdzie nie uciekłem tylko przeszedłem na specta aby wynieść śmieci i kubek po herbacie. Ja z banem się nie zgadzam ale oczywiście decyzja należy do was. Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Posejdon [AMXBans] Powod : ' aktywny BAN! Ucieczka z WG itp ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1941729411 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.0.127.168 ' [AMXBans] ======================================= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Posted September 10, 2022 Zasłużony Share Posted September 10, 2022 (edited) Proszę wszystkie Twoje bany, od których się nie odwołałeś, a wygasły I jeszcze się próbujesz ośmieszać? Na forum nic nie ginie -> Powodem jest AKTYWNY BAN - reszta to dopisek w kwestii przypomnienia Edited September 10, 2022 by Soul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posejdon Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 Od braku chęci na zrobienie wargoda się odwołałem ssów i czitowania też ? A wiśnia napisał, że ab na jakieś stare konto którego nie znam ... A wiśnia wielokrotnie ze mną grał po więc chyba by mi dał bana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Posted September 10, 2022 Zasłużony Share Posted September 10, 2022 Jakie stare konto? SID mówi że to nie stare konto tylko jedno i to samo... Od sierpnia żadnego innego odwołania nie widziałem, także nie mieszaj w zeznaniach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posejdon Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 nie mieszam sie tylko sprawdz poprzednie odwołania : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul Posted September 10, 2022 Zasłużony Share Posted September 10, 2022 Na co mi sprawdzać poprzednie odwołania, skoro ostatnie z 10 sierpnia jest zaznaczone jako "ZBANOWANY"? Powód bana to AKTYWNY BAN - dopisek typu ucieczka z WG itp to tylko przypomnienie Tobie o poprzednich banach, które dostałeś i udało Ci się w jakiś sposób przemknąć niezauważonym... Grałeś na AKTYWNYM BANIE i za to zostałeś ZBANOWANY ponownie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Posejdon Posted September 10, 2022 Author Share Posted September 10, 2022 Nie będę się więcej wypowiadał na ten temat... Ostatteczna decyzja należy do ub team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Vac banned Posted September 10, 2022 Urlop Share Posted September 10, 2022 Grałeś dzisiaj na aktywnym. Odwołanie permanentnie odrzucone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urlop Vac banned Posted September 10, 2022 Urlop Share Posted September 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts