ver Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Nick podczas gry: dziwko nosze pasek IP/SteamID: STEAM_0:1:111739510 Typ serwera: jb Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Anonymous Data, godzina otrzymania bana: Przed chwilką Wyjaśnienie: gsj to czitowanie Wydruk z konsoli: [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.FragArena.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:111739510' [AMXBans] Twoje IP: '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Link do mapy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiseeK Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 sgs/gs/bgs/sgj itp. ogólnie są zakazane informacja jest podawana cały czas na sayu ban może nie powinien być permanentny tylko na 2 tygodnie ale jeżeli miałeś program do gsj to perm słuszny jak dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ver Posted September 24, 2022 Author Share Posted September 24, 2022 (edited) 6 godzin temu, Bodzio napisał: Link do mapy? Wypadałoby żeby banujący rozpisał co nie co ( : Ale nie ma problemu, wyręczę koleżkę - http://868476.node28.pukawka.pl/hltv-2209241527-jail_facebook_cstekno-1664026020-1664028900.zip 5 godzin temu, LiseeK napisał: sgs/gs/bgs/sgj itp. ogólnie są zakazane informacja jest podawana cały czas na sayu ban może nie powinien być permanentny tylko na 2 tygodnie ale jeżeli miałeś program do gsj to perm słuszny jak dla mnie. Jaha, pograłem minute, na pewno akurat wtedy wyświetliła się wiadomość. Zresztą koleś nawet mnie nie upomniał, także w.e Edited September 24, 2022 by ver 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiseeK Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Rozumiem z czym masz problem jednakże gracz wchodzący na serwer powinien zapoznać się z regulaminem ,żeby również wiedział jakie zasady panują na serwerze fakt praktycznie nikt go chyba nie czyta ale to już problem użyktowników serwera faktem jest też to jak wspomniałeś powinno być to upomnienie/ostrzeżenie bo nie każdy może jednak zobaczyć co pisze na sayu dla mnie wina jest po obu stronach ale decyzję podejmie osoba z wyższą rangą lub wypowie się również anonymuss i sprawa nabierze nowych kolorów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts