Adamosek12 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Nick podczas gry:QualityOFPower IP/SteamID:STEAM_0:1:627817525 Typ serwera: Onlydd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: 02 paz2022 - 17:28:53 Wyjaśnienie: wywalilo mnie poczas wargoda Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : QualityOFPower [AMXBans] Powod : ' Brak wykonania Wargoda ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 627817525 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.184.241.97 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Serwer nie mógł Cię wyrzucić, podczas załączonego wargoda przez admina dostajesz ochronę przed kickiem za afk/ping, jeśli problem leży po twojej stronie to nie nasza wina, wciąż możesz mieć coś wgrane L 10/02/2022 - 17:21:42: name: "QualityOFPower" | IP: "******" | STEAMID: STEAM_0:1:533434878 | admin: "Torcik" L 10/02/2022 - 17:27:20: name: "QualityOFPower" | IP: "******" | STEAMID: STEAM_0:1:533434878 | admin: "Torcik" Także jak dla mnie do odrzucenia Edytowane 3 Października 2022 przez PANDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaa2 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Przepraszam że się wypowiem ale ja byłem na ts3 z Adamoskiem i graliśmy i wyrzuciło go z powodu neta ma problemy z tym i nie od wczoraj że robicie wargody to dobrze macie prawo ale mozecie zrobić potórzenie że by zrobił wargoda powód Bana to Brak wykonania wargoda robił go jak go wywaliło i musiał odczekać i dostał wtym momencie bana i przepraszam że się wypowiem ale widziałem akcje i świadkiem byłem Proszę o zrobienie powtórki tego nie uciekł z powodu że coś ma tylko Net go wywaliło co jest często to a nie odpalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 3 Października 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 chłopie mówiłem ci wykonać wargoda wyjebane miałeś wyszedłeś wróciłeś i co oczekujesz na ub dwa x ci mówiłem wykonaj wargoda a nagle plącz dziękuje do zobaczenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Własciciel Torcik Opublikowano 3 Października 2022 Właściciel Własciciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi