Adamosek12 Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Nick podczas gry:QualityOFPower IP/SteamID:STEAM_0:1:627817525 Typ serwera: Onlydd2 Nick admina od, którego dostałeś/aś bana: Torcik Data, godzina otrzymania bana: 02 paz2022 - 17:28:53 Wyjaśnienie: wywalilo mnie poczas wargoda Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : QualityOFPower [AMXBans] Powod : ' Brak wykonania Wargoda ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.fragarena.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 627817525 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.184.241.97 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 (edited) Serwer nie mógł Cię wyrzucić, podczas załączonego wargoda przez admina dostajesz ochronę przed kickiem za afk/ping, jeśli problem leży po twojej stronie to nie nasza wina, wciąż możesz mieć coś wgrane L 10/02/2022 - 17:21:42: name: "QualityOFPower" | IP: "******" | STEAMID: STEAM_0:1:533434878 | admin: "Torcik" L 10/02/2022 - 17:27:20: name: "QualityOFPower" | IP: "******" | STEAMID: STEAM_0:1:533434878 | admin: "Torcik" Także jak dla mnie do odrzucenia Edited October 3, 2022 by PANDA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubaa2 Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Przepraszam że się wypowiem ale ja byłem na ts3 z Adamoskiem i graliśmy i wyrzuciło go z powodu neta ma problemy z tym i nie od wczoraj że robicie wargody to dobrze macie prawo ale mozecie zrobić potórzenie że by zrobił wargoda powód Bana to Brak wykonania wargoda robił go jak go wywaliło i musiał odczekać i dostał wtym momencie bana i przepraszam że się wypowiem ale widziałem akcje i świadkiem byłem Proszę o zrobienie powtórki tego nie uciekł z powodu że coś ma tylko Net go wywaliło co jest często to a nie odpalony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted October 3, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted October 3, 2022 chłopie mówiłem ci wykonać wargoda wyjebane miałeś wyszedłeś wróciłeś i co oczekujesz na ub dwa x ci mówiłem wykonaj wargoda a nagle plącz dziękuje do zobaczenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Własciciel Torcik Posted October 3, 2022 Właściciel Własciciel Share Posted October 3, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts